Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

HOROSCOP

Săgetătorii pun accent pe relațiile cu prietenii (13 noiembrie 2023)

Ne aflăm în zodia Scorpion.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

BERBEC: Relațiile parteneriale sunt disonante. Ceilalți lansează către tine tot felul de provocări, însa și tu ești recalcitrant. Bine ar fi să eviți discuțiile contradictorii și replicile tăioase. Este posibil să se rupă multe colaborări în această perioadă.

 

TAUR: O zi cu multe contradicții în sfera profesională. Colegii iți pun piedici serioase în activități, de aceea fii prudent și bazează-te doar pe fortele tale. Nici șefii nu te susțin, ba mai mult te împovărează cu noi îndatoriri.

 

GEMENI: Relațiile sentimentale și cele cu copiii cunosc suișuri și coborâșuri sau una caldă, una rece. Recomandabil ar fi să te detașezi de cei dragi, să-i lași să-și vadă de ale lor, iar tu să-ți orientezi eforturile către un hobby.

 

RAC: Ziua îți aduce dorința de a sta acasă, în mijlocul celor dragi. Stările tale de spirit sunt fluctuante, de aceea fii prudent. Discuțiile cu membrii familiei te pot necăji, însă evită implicarea emoțională și fii mai realist.

 

LEU:Se conturează întâlniri și discuții cu cei apropiați. Primești multe informații, însă nu toate iți sunt de folos. Bine ar fi să te îndepărtezi de unele persoane din anturajul tău, pentru că iți pun bețe în roate și profită de pe urma ta.

 

FECIOARĂ: Ziua anuță cheltuieli mai mult sau mai puțin fondate. Chibzuiește-ți resursele materiale și evită excesele. Poți primi cadouri mărunte sau bani în urma muncii depuse la serviciu.

 

BALANȚĂ: Ești emotiv, plin de toane și cu greu poți relaționa cu ceilalți. Ar fi bine să-ți dozezi eforturile și să te ocupi doar de treburile ușoare. Evită demararea unor activități noi, pentru că rezultatele vor fi departe de așteptarile tale.

 

SCORPION: Astrele îți recomandă liniște, singurătate și meditații în locuri sfinte. Sănătatea iți dă bătăi de cap, de aceea fii prudent. Sunt posibile dereglări ale somnului și ale percepției realității înconjuratoare, dar sunt pasagere.

 

SĂGETĂTOR: Ziua pune accentul pe relațiile cu prietenii și protectorii. Există neconcordanțe între ce îți dorești tu de la aceștia și ce ți se oferă. De reținut că deocamdată toate persoanele din preajma ta au alte interese vizavi de tine.

 

CAPRICORN: Sunt posibile altercații cu șefii. Se pot țese conflicte pe termen lung si nu este de dorit. Imaginea ta în ochii lumii poate avea de suferit tot pe termen lung. De aceea, controlează-ți stările și evită pe cât posibil discursurile publice și spațiile aglomerate.

 

VĂRSĂTOR: Ești tentat să pleci într-o călătorie îndepărtată sau să te înscrii la studii pe termen lung. Este adevărat că dorul de ducă este la cote înalte, însa ar fi bine să mai amâni măcar câteva zile că poate iți trece.

 

PEȘTI: S-ar putea sa fie nevoie să achiți o sumă de bani de pe urma acțiunilor partenerului de viață sau de afaceri. Nemulțumirile tale vizavi de banii și bunurile pe care le deții în comun cu alții sunt la cote mari și de aici foarte ușor te poți certa cu aceștia.

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with