Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

HOROSCOP

Săgetătorii vor trece cu bine peste emoții

Berbec (19 martie - 20 aprilie)
Ne aflăm în zodia Berbec.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

BERBEC. Relația de familie e foarte armonioasă și plăcută, relaxantă chiar, comunicarea între voi fiind pașnică, de la suflet la suflet. Discuțiile pe care le porți cu cei dragi, planurile pe care le faceți împreună vă oferă o adevărată destindere, dar și motiv de bucurie.

 

TAUR. Ai demarat un proiect, aparent foarte interesant, dar ești ținut pe loc de o altă problemă pe care nu o poi amâna. Vrei să-ți finalizezi treaba cât mai repede, dar nu pentru că ai avea vreun termen, ci fiindcă ai vrea să-ți vezi cât mai repede noua ta muncă începută.

 

GEMENI. Apare o situație neprevăzută în planurile tale, dar noua variantă e chiar mai bună decât cea anterioară. Programul tău extrem de încărcat devine mult mai lejer, tot ce ți-ai planificat se va amâna pe altă dată, iar noul ritm de lucru îți convine nespus de mult.

 

RAC. Te gândești în modul cel mai serios, de unde ai putea face rost de banii necesari pentru niște investiții. Adevărul e, că din ceea ce ai la ora actuală în buzunar nu poți lua aproape nimic, dar cu un pic de efort vei găsi o sursă de finanțare ca să-ți atingi țelul.

 

LEU. Nu te arunca la primul impuls la oferta care ți se face, pentru că după ce se va stinge focul pasiunii de moment, vei afla că există și alte variante. Nu parcă aceasta nu ar fi una foarte bună, dar dacă există alta și mai bună, nu ai de ce să te ancorezi la prima.

 

FECIOARĂ. Parcă toată munca de pe lume tu ar trebui să o faci astăzi, nu ai nicio clipă de răgaz. Ai enorm de mult de lucru și acasă, și la serviciu, pe lângă asta ar trebui să mai rezolvi câte ceva și pentru tine, dar ziua are doar 24 de ore și tu ai doar două mâini.

 

BALANȚĂ. Are loc un eveniment destul de ciudat în viața ta sentimentală. Ai să întâlnești astăzi o persoană simpatică, de care te îndrăgostești la prima vedere, dar această iubire, pe cât de repede a venit, așa de repede va și trece, dintr-un motiv doar de tine știut.

 

SCORPION. Vei avea succes în orice confruntare ce are drept scop măsurarea forțelor față de niște concurenți puternici. Ești cel mai bun în domeniu, dispui de tot ce este nevoie pentru a putea obține victoria și nu în ultimul rănd, ai încredere în forțele proprii.

 

SĂGETĂTOR. Se apropie un eveniment care naște emoții profunde în sufletul tău, nu mai ai somn de câteva zile. Ai făcut tot ce se putea ca lucrurile să iasă perfect, deci nu ai niciun motiv serios de îngrijorare, pentru că munca ta va aduce roade frumoase.

 

CAPRICORN. Pentru a putea realiza un proiect ai de ales între două direcții, însă nu ești convins că vreuna din ele ți se potrivește. Tu parcă ai dori o a treia variantă care nu ți se oferă acum, tocmai de aceea eziți să iei vreo decizie, sperând să mai apară și altceva.

 

VĂRSĂTOR. Inima te cheamă undeva departe de casă și aștepți cu nerăbdare să poți pleca, în sfârșit, destinația unde sufletul te-ndrumă. Așteptarea este grea, ai vrea să treacă ziua de lucru cât mai repede, să poți urca în mașina și să ajungi acolo cât mai repede.

 

PEȘTI. Există o relație relativ neobișnuită între generații: cei mai bătr]ni se înțeleg bine cu cei tineri, iar copiii stau mult în jurul părinților sau a bunicilor. Rar se mai întâmplă așa ceva, dar acum fiecare are ceva de învățat de la celălalt și niciunul nu se împotrivește.

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns