Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Salariale vor fi recuperate integral in acest an, anunta Guvernul

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Guvernul anunta Comisia Europeana ca in acest an va decide recuperarea integrala a diminuarilor salariale aplicate in 2010 angajatilor din sectorul bugetar, ceea ce va conduce la o usoara crestere a cheltuielilor de personal, dar cu tendinta de scadere a acestora pe termen mediu.

 

Recuperarea integrala a diminuarilor salariale este prevazuta in Programul de convergenta aprobat, miercuri, de Guvern, la capitolul privind politica bugetara pentru acest an, “puncte cheie ale bugetului pe 2012”.

“In conditiile mentinerii politicii de inlocuire a unui angajat din 7 care parasesc sistemul, coroborat cu recuperarea integrala a diminuarilor salariale aplicate in 2010, cheltuielile de personal raportate la PIB sunt programate a avea o usoara crestere fata de anul 2011, insa pe termen mediu se reia tendinta de scadere a acestora”, se arata in documentul obtinut de Mediafax.

Programul de convergenta al Romaniei este revizuit anual si transmis la Bruxelles dupa aprobarea de catre Guvern.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Nicolae Ciuca și Marcel Ciolacu, liderii coaliției de guvernare

HOTĂRÂRE DECISIVĂ

Alianța PSD-PNL a decis comasarea

Alegerile europarlamentare vor fi comasate cu cele locale şi vor avea loc în iunie, iar PSD şi PNL vor merge pe liste comune la alegerile europarlamentare şi separat la alegerile locale, au anunţat, miercuri, preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, preşedinte al Senatului și premierul Marcel Ciolacu, președintele PSD.