Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Sâmbătă, Campionatul Național de judo pe echipe, seniori

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

În sala LPS “Ecaterina Both”

judo csmÎntreaga zi de sâmbătă ne oferă un eveniment inedit în sportul sătmărean. Pentru prima dată în istorie, orașul nostru este gazda Campionatului Național de judo pe echipe, seniori, un turneu care-i va aduna pe cei mai valoroși sportivi din țară și nu numai.

Marele eveniment se va desfășura începând cu ora 9.00 în sala LPS “Ecaterina Both”. Sătmărenii sunt așteptați să vină într-un număr cât mai mare, să asiste la un spectacol de cel mai înalt nivel, atât la feminin cât și la masculin. Echipa CSM Satu Mare își propune să cucerească titlul național, după ce în anul 2014 a obținut medalia de bronz. Băieții sunt antrenați de Vasile Fușle senior și Marian Halas. Vor urca pe tatami: Remus Lazea (73kg), Cristian Șereș (Unio-CSM) și Amado Lazea (66 kg), Cristian Bodârlău (90 kg), Marian Halas şi Florin Fuşle la 81 kg, Vasile Fuşle junior (90 kg), Ovidiu Pop şi Lorand Samel (Unio CSM) la +90 kg. Ca și o noutate, în echipa CSM se va afla la 73 de kilograme muntenegreanul Nikola Gusic.

Campionatul Naţional de judo seniori este organizat de CSM Satu Mare, Apaserv, Fuşle Security, Primăria Satu Mare şi de Federaţia Română de Judo.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns