Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

FUNCȚIE NOUĂ

Sârbul Darko Zakoc : antrenor principal al echipei feminine de volei CS Rapid Bucureşti

Sârbul Darko Zakoc : antrenor principal al echipei feminine de volei CS Rapid Bucureşti
Sârbul Darko Zakoc a fost numit în funcţia de antrenor principal al echipei feminine de volei CS Rapid Bucureşti, a anunţat clubul, miercuri, pe pagina de Facebook a secţiei.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

Zakoc este un tehnician cu o experienţă vastă şi un nume important în voleiul românesc. El şi-a trecut în palmares 5 titluri naţionale şi 3 Cupe ale României în 7 ani pe banca tehnică a echipei CSM Volei Alba Blaj. De asemenea, a reuşit să ducă Blajul în finalele celor trei competiţii continentale: Liga Campionilor, Cupa CEV şi Cupa Challenge.

 

 

CV-ul sârbului cuprinde şi 13 titluri naţionale, 11 Cupe şi o Supercupă câştigate în ţara natală. El a mai condus în calitate de antrenor principal formaţii ca Partizan Belgrad, PAOK Salonic, Tomis Constanţa (dublu campion şi câştigător al Cupei României), OK Vizura, dar şi loturile naţionale de senioare ale României şi Serbiei.

 

 

Numirea lui Zakoc vine la o zi după ce Rapid anunţase încetarea colaborării cu antrenorul sârb Dragan Nesic, care a calificat echipa în finala Cupei României în acest an.

După 20 de etape, CS Rapid se află pe locul secund în Divizia A1, la două puncte de liderul CSM Volei Alba Blaj.

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with