Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

“Sarcina numarul unu” pentru prefecti este organizarea corecta a alegerilor locale

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Secretarul de stat in MAI, Mihai Capra, a declarat, sambata, la Targu Mures, ca “sarcina numarul unu” stabilita de premier pentru prefecti este organizarea impecabila a alegerilor locale, precizand ca scrutinul din 10 iunie trebuie sa fie “deasupra oricarei suspiciuni privind corectitudinea”.

Secretarul de stat in Ministerul Administratiei si Internelor (MAI), Mihai Capra, a declarat, cu ocazia investirii in functie a noului prefect al judetului Mures, Valentin Bretfelean, ca “sarcina numarul unu” a prefectilor, trasata de premier, este organizarea “absolut impecabil” a alegerilor locale, relateaza Mediafax.

El a spus ca “scrutinul din 10 iunie trebuie sa fie deasupra oricarei suspiciuni”.

“In perioada care urmeaza sarcina numarul unu pe care primul-ministru a stabilit-o pentru prefectii din Romania este de a organiza absolut impecabil alegerile locale. Scrutinul din 10 iunie trebuie sa fie deasupra oricarei suspiciuni privind corectitudinea, este dispozitia expresa a Guvernului si sunt convins ca deja calendarul a inceput sa intre in functiune. Sunt convins ca domnul Pascan (Marius Pascan, fostul prefect de Mures – n.r.) a lasat lucrurile in ordine din acest punct de vedere si cred ca, atunci cand va fi nevoie, domnul prefect Bretfelean nu va ezita sa-i ceara sfaturi”, a declarat Capra.

 El a adaugat ca este foarte important ca prefectul sa aiba relatii bune cu colectivul din institutie, reprezentat de “oameni cu vechime, cu experienta, care asigura continuitatea”, precum si cu reprezentantii serviciilor deconcentrate.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns