Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Șase medalii obținute de Karate Do Carei

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Opt sportivi vor participa la Europene

Karate DoÎn București a avut loc la sfârșit de săptămână Campionatul Național de Karate, organizat de Federația Română de Arte Marțiale, departamentul S.K.D.U.N. O competiție extrem de puternică și când spunem asta ne referim la partiparea de peste 700 de sportivi veniți de la 34 de cluburi din țară. Printre aceștia s-au aflat și sportivi de la CS Karate Do B.F.K.S. Carei care au urcat de cinci ori pe podium.

Înainte de această competiție, în 6 martie, au avut loc calificările în vederea obținerii unui loc în lotul național, care va participa la Campionatul European de Karate Shotokan, în luna aprilie. De la clubul careian se vor afla în Daugavpils (Letonia) următorii sportivi: Engber Ingrid, categoria veterani, Bartincki Attila, tineret, Mateș Șerban, cadeți, Medvei Edvin, minicadeți, Knecht Patrik, copii, iar la Kohai: Maurer Alex, cadeți, Ruje Antonio, minicadeți, Hurezan Sergiu, minicadeți.

La Campionatul Național, sportivii îndrumați de antrenorul Gheorghe Dărăban, instructorul Ingrid Engber și președintele clubului – Gheorghe Fazekaș, au obținut următoarele rezultate:
– Bartincki Attila, două medalii de argint (kata și kumite tineret -60 kg)
– Medvei Edvin, medalie de argint (kumite -64 kg)
– Knecht Patrik, medalie de argint (kumite -47 kg)
– Maurer Alex, două medalii de bronz (kata și kumite cadeți +68 kg)
– Hurezan Sergiu s-a clasat pe locul cinci.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns