Image 1
Image 2

IFPLUSAPEL

Sătmăreanul Gheorghe Turturean are nevoie de sânge

În fața unei situații medicale critice, familia Turturean lansează un apel disperat către comunitatea locală pentru a salva viața tatălui lor, Gheorghe Turturean, aflat în prezent în secția de Terapie Intensivă a Spitalului din Satu Mare.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Gheorghe Turturean se confruntă cu o boală gravă, iar tratamentul său necesită transfuzii constante de sânge. Familia Turturean împărtășește povestea lor de durere și speranță în speranța că oamenii cu inimi generoase vor răspunde apelului lor pentru ajutor.

 

Donația de sânge este cheia care poate face diferența între viață și moarte pentru Gheorghe. Cei dispuși să doneze sunt încurajați să meargă la cel mai apropiat centru de donare din țară și să menționeze numele pacientului, Gheorghe Turturean. Fiecare donare contează și poate contribui la salvarea unei vieți.

 

Apelul familiei Turturean nu se adresează doar celor care pot dona sânge. Comunitatea este rugată să-și împărtășească această poveste și să extindă apelul către cunoștințele lor, rețelele sociale și grupurile comunitare. Solidaritatea noastră colectivă poate face o diferență semnificativă în această luptă pentru viață.

 

Detalii importante pentru donare:

Nume Pacient: Gheorghe Turturean
Locație: Secția de Terapie Intensivă, Spitalul Satu Mare
Tip Sânge Necesar: Toate tipurile de sânge sunt necesare

Familia Turturean transmite un sincer mulțumesc tuturor celor care răspund la acest apel umanitar.

 

CITEȘTE ȘI: Noile tarife de referință pentru asigurările RCA

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with