Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Sătmărenii caută un rezultat pozitiv în deplasare

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

CS Mioveni – FC Olimpia, sâmbătă de la ora 11.00

olimpiaPentru meciul din etapa a II-a din Liga 2 la fotbal, FC Olimpia s-a deplasat taman la Mioveni acolo unde va întâlni echipa din localitate. Un meci greu chiar dacă echipa din Mioveni a pierdut în prima etapă, 1-4 în deplasare, la Juventus București. Dar argeșenii țintesc primele două locuri la final de sezon.

Cu alte cuvinte obiectivul lor ar fi promovarea în prima ligă a României. Dar finalul sezonului este departe și până atunci se pot întâmpla multe în Liga a II-a la fotbal, chiar ca Olimpia să câștige meciul de la Mioveni. Cel puțin asta ne dorim. Dar și un egal ar fi în contextul în care Olimpia a pierdut câțiva jucători, a adus alții și mai are de lucrat la omogenizare.

Lotul Olimpiei, în formatul pe care l-am prezentat ieri, a plecat de joi spre Mioveni și a ajuns cu bine la Pitești. Lotul este format din 19 de jucători, Bogdan Andone urmând să aleagă “11” -le în ziua meciului. O formulă de joc care nu poate fi foarte diferită față de cea utilizată în victoria cu Metalul Reșița. Poate, totuși, pentru a da mai multă siguranță compartimentului defensiv, ar putea fi titularizat Valter Heil.

Legat de întâlnirile directe, CS Mioveni și Olimpia au jucat de 10 ori împreună în ultimele trei sezoane. Mioveni s-a impus de cinci ori, Olimpia de trei ori și s-au înregistrat două remize. În deplasare, sătmărenii au câștigat o singură dată, scor 0-2 în 24 mai 2014 și au terminat la egalitate, scor 2-2, în 23 mai 2015.

Fortmațiile probabile:
CS Mioveni: Popescu – Tirică, Gugu, I. Stoica, Ed. Stoica – Boboc, Biceanu – Rădescu, Năstăsie, Ayza – Staicu
Antrenor: Alexandru Pelic.
FC Olimpia: Anca-Trip – Ciul, Mureșan, Onicaș, Iuhas, Heil, Rus, Krausz, V.Pop, Faur, Kanaloș. Antrenor: Bogdan Andone.

Partida se va disputa la Mioveni, va începe la ora 11.00.

Programul etapei a doua:
• Academica Clinceni – ACS Berceni
• Chindia Târgoviște – CS Balotești
• Foresta Suceava – UTA Bătrâna Doamnă
• Dacia Unirea Brăila – Unirea Tărlungeni
• Metalul Reșița – Dunărea Călărași
• Șoimii Pâncota – Sepsi Sf. Gheorghe
• Luceafărul Oradea – CS Afumați

Partida CSM R.Vâlcea – ASU Politehnica se joacă vineri seara, iar jocul FC Brașov – Juventus București se joacă duminică de la ora 11.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

1 comentariu

Lasă un răspuns