Image 1
Image 2

AEROCLUBUL SATU MARE

Sătmărenii pot învăța gratuit cum să facă planorism sau parașutism

Aeroclubul României oferă cursuri gratuite de zbor și salt cu parașuta, la finalul cărora absolvenții vor putea fi cooptați în loturile județene sau naționale.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

România este singura țară din Uniunea Europeană care oferă gratuit aceste cursuri. În mod normal, costurile pot depăși câteva mii de euro.

În Satu Mare, aceste cursuri pot fi făcute pe Strada Lucian Blaga, la centrul de parașutism, unde este sediul Aeroclubului Satu Mare.

 

 

Sătmărenii interesați pot face aici cursuri gratuite de planorism și parașutism. Cei care întrunesc condițiile de vârstă sunt elevii de clasele a IX-a, a X-a și a XI-a.

Limita de vârstă este începând cu 15 ani și până la 23 de ani, iar cei care nu întrunesc această condiție și totuși doresc să urmeze cursurile Aeroclubului Român, prin Aeroclubul Satu Mare, pot să facă acest lucru prin suportarea costurilor de pregătire.

 

 

Descoperă provocarea, simte adrenalina și împlinește-ți visul de a zbura liber pe cer! 

Aeroclubul României oferă oportunitatea extraordinară pentru tinerii cu vârste cuprinse între 15 și 23 de ani: cursuri gratuite de parașutism! 

Ce te așteaptă?

Instruire de calitate susținută de experți în domeniu.

Echipament modern și siguranță maximă în timpul saltului.

 

 

De ce să alegi cursurile noastre?

Pentru că parașutismul nu este doar despre salturi spectaculoase, cât și despre dezvoltarea personală. În cadrul cursurilor noastre, vei experimenta: depășirea limitelor tale, vei câștiga o încredere nemărginită în propriile capacități și te vei bucura de senzația extremă, pe care o oferă fiecare salt, ce reprezintă o lecție despre curaj, gestionarea fricii și trăirea prezentului într-un mod unic.

Înscrie-te acum și descoperă senzații intense! Pentru mai multe detalii intra de site-ul nostru!”, informează reprezentanții Aeroclubul României.

 

 

Data limită până la care se pot face înscrieri pentru cursurile subvenționate este 23 februarie 2024.

Înscrierile se efectuează exclusiv ONLINE accesând: https://aeroclubulromaniei.ro/page/cursuri-gratuite.

 

 

Cursurile teoretice se efectuează în două module, în prima parte online, iar în a doua parte cu prezență fizică, în general în weekend.

Partea practică de zbor/salt cu parașuta se va efectua preponderent în vacanțe.

 

 

Pentru a afla informații suplimentare despre activitatea Aeroclubului Satu Mare, pot fi apelate următoarele numere de telefon: Paraşutism – 0724867061 – Stan Simona – Instructor parasutist; Pilot planor – 0742096732 – Gae Bogdan – Instructor planorist.

 

 

Mai mulți elevi de la Colegiul Eminescu și-au arătat interesul pentru aceste cursuri, în cadrul întâlnirii reprezentanților Aeroclubului Satu Mare, care a avut loc în sala multimedia a instituției de învățământ. Este o activitate care îi atrage pe tineri și le oferă o alternativă cât se poate de plăcută de petrecere a timpului liber.

 

Citește și:

Rockerii au regăsit la Aeroclub atmosfera boemă de festival

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with