Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Satu Mare: Ce-au făcut prefectul și subprefecții în ultimele zile?

Postare ( Sablon)
Sigla Informatia Zilei
Postare ( Sablon)
Prefectul județului Satu Mare, Radu Roca a participat miercuri 6 decembrie la hramul Bisericii Ortodoxe "Sfântul Ierarh Nicolae" din Satu Mare.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

În aceeași zi, Radu Roca a fost prezent la un concert de colinde organizat de corala “Arhanghelii” a Episcopiei Ortodoxe Române a Maramureșului și Sătmarului, apreciind primirea caldă și ospitalitatea localnicilor din Bârsău, o localitate dragă sufletului său.

 

Subprefectul Romeo Pop a fost prezent joi 7 decembrie la Casa de Cultură a Sindicatelor pentru concertul “Colinde cu glas de copil”, ajuns la a doua ediție. Evenimentul a fost marcat de prestații impresionante ale tinerilor colindători. Subprefectul Pop a felicitat organizatorii pentru această seară, transmițând urări de “Sărbători Fericite” tuturor.

 

Subprefectul Altfatter Tamas a distribuit în 29 noiembrie pe pagina sa de Facebook o postare a Consiliului Județean Satu Mare, care anunța inaugurarea unui tronson de drum județean modernizat, de 38 de kilometri, ce traversează localitățile Beltiug, Dobra, Hurezu Mare, Corund, Bogdand și Hodod, oferind o legătură rapidă între județele Satu Mare și Sălaj. În ultimele zile, subprefectul Tamas nu a postat alte actualizări pe pagina sa de socializare.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

4 octombrie 2023

Un elicopter SMURD a fost solicitat la Spitalul Județean Satu Mare pentru o fetiță de 12 ani ajunsă la UPU în stare confuză este trimisă la Neurochirurgie Cluj-Napoca cu anevrism cerebral hemoragic.