Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Satu Mare – Fatada cladirii Dacia le trezeste un gust amar satmarenilor

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

   Aspectul jalnic al cladirii Dacia din Satu Mare starneste un gust amar satmarenilor, printre ei numarandu-se si o persoana care a adus in atentia edililor o reclamatie.

“Inteleg ca restaurantul e inchis, dar cea mai frumoasa cladire din oras a ajuns intr-o stare nepermis de neingrijita. Se pun in geam tot felul de afise murdare, invechite, care strica tot aspectul cladirii. S-ar putea pune o perdea daca tot e inchis.

Aleea de pe Corso e de asemenea in stare de degradare – dalele iesite si santul de pe mijloc iti pun la incercare picioarele. In conditiile in care vin atatia straini, si vad in primul rand centrul vechi, avem cu ce ne mandri… Nu intelegem de ce atata nepasare din partea edililor orasului.

Cand te gandesti ca Satu Mare a fost printre primele orase la capitolul curatenie in anii ’60! Erau pe-atunci concursuri intre orase. N-ai fi gasit un chistoc de tigara aruncat pe jos. Acum in schimb vedem banci rupte, capace rupte la containere, si nu stim cati dintre faptasi raspund pentru aceasta.”

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns