Image 1
Image 2
Acasa

Satu Mare, Lazuri: Zeci de kilograme de artificii şi petarde confiscate de poliţişti

Artificii Revelion
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Satu Mare, Lazuri: Zeci de kilograme de artificii  şi petarde confiscate  de poliţişti

În 28 octombrie, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au efectuat 3 percheziţii domiciliare, pe raza localităţilor Satu Mare şi Lazuri, într-o cauză având ca obiect comiterea infracţiunii de orice operaţiune cu obiecte pirotehnice efectuată fără drept.

Cu ocazia efectuării percheziţiilor au fost identificate şi ridicate în vederea confiscării 90 de kilograme de articole pirotehnice din categoriile F1, F2, F3, de diferite mărci, în valoare de aproximativ 10.000 lei.  

În executarea activităţilor au fost angrenate Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, Serviciul Criminalistic şi Serviciul de Acţiuni Speciale, toate din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

Cercetările continuă în vederea documentării întregii activităţi infracţionale sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, urmând ca în funcţie de probatoriul administrat să se facă propunerile legale în cauză.

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns