Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Satu Mare – Reprezentia trupei ECOACT de la Colegiul Economic

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Actorii Colegiului Economic
Actorii Colegiului Economic

Recent, la Teatru de Nord a avut loc reprezentatia trupei de teatru a Colegiului Economic Gheorghe Dragos, ECOACT.Acest spectacol a incununat saptamana “Scoala altfel” si a marcat finalul acesteia, dupa niste zile incarcate cu activitati extrascolare deosebite, in care s-au implicat atat elevii, cat si profesorii scolii, in directia dezvoltarii si imbogatirii cunostintelor in ceea ce priveste cultura si civilizatia locala.

Piesa a fost pusa in scena de elevii trupei ECOACT, pregatiti cu multa daruire de profesoara Diana Lucut. Ei au pus in scena piesa “Un pedagog de scoala noua”, adaptare dupa schita lui Ion Luca Caragiale. Alegerea piesei nu a fost intamplatoare. Ea a fost in concordantacu omagierea, la nivel national, a marelui dramaturg, de la moartea caruia se implinesc 100 de ani.

Din distributie au facut parte: Nicole Milea si Bianca Pintea – Raisonneur-i, Dorel Zvunka – Pedagog, Cristian Daraban – inspector scolar, Andrei Cosma – Cetateanul turmentat, Alexandra Farcas – Dl Goe, Alexandra Zaiti – Doamna Ftiriadi, Mariana Chira – Ioneasca si elevii: Loredana Lapusan, Dorin Ciora, Ionel Matioca, Nagy Jozsef, Constantin Anderco, Varga Abel.

Informatiile ne-au fost comunicate de profesoara Florentina Chis.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns