Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Satu Mare – Scoala Grigore Moisil solicita votul cititorilor

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
La Padurea Noroieni
La Padurea Noroieni

Elevii clasei I A ai Scolii “Grigore Moisil” Satu Mare s-au calificat la faza natională a concursului “sanse europene la educatie si formare”. Elevii sătmăreni au fost selectati după ce în 2 aprilie, în prima zi a săptămânii “Scoala altfel”, au organizat o actiune cu caracter ecologic la Padurea Noroieni.

Potrivit metodologiei elaborate de ministerul de resort, câstigătorii concursului vor fi stabiliti în urma voturilor pe link-ul

httpS//scoalaaltfel.edu.ro/votare/votes/view/234. Votarea se desfăsoara până pe 20 mai, ora 24, platforma acceptând un singur vot de pe o adresa de e-mail, iar votantul va primi un link de confirmare cu adresa introdusă. Micii elevi îi invită pe sătmăreni să-i voteze pentru a câstiga concursul.

 La Padurea Noroieni

 Actiunea ecologica, organizata de părinti cu sprijinul învătătoarei Bianca Misca si a Directiei Silvice Satu Mare, reprezentată de ing.dr. Adrian Trella, a fost parte a manifestărilor desfăsurate sub egida “Luna plantării arborelui”.

In pofida timpului destul de rece, activitatea a fost plina de dinamism si a avut ca scop cultivarea unei constiinte ecologice si a dragostei fată de pădure. Cu acest prilej au fost prezentate desene avand ca tematica “Pamantul in mainile noastre” realizate de copii, igienizarea padurii intr-un perimetru limitrof cabanei Noroieni, precum si plantarea unor puieti. Au participat peste 50 de persoane, dintre care 33 de copii din clasa I iar ceilalti parinti si cadre didactice.

La final copiii au primit diplome si tricouri care sa le pastreze vie amintirea acelei zile.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns