Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Satu Mare – UDMR a organizat un concurs pentru pasionatii de skateboard in Micro 15

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Primarul Iuliu Ilyes a testat experienta
Primarul Iuliu Ilyes a testat experienta

Sambata, 12 mai 2012, SkatePark-ul din Cartierul Micro 15 a fost punctul de intalnire al pasionatilor de skateboard, un sport de strada care in ultimii ani a devenit precum un magnet pentru tot mai multi copii si tineri din Satu Mare.
    

Venind in intampinarea dorintei loc, primarul Iuliu Ilyes a pus bazele acestui parc dotat special in acest sens. Anul trecut, de Zilele Culturale Partium, Organizatia Municipala UDMR Satu Mare a pregatit un moment special pentru skateri.

Spectatorii au fost impresionati de concurenti
Spectatorii au fost impresionati de concurenti

 

Sambata aceasta, pe o vreme superba, UDMR Satu Mare i-a invitat pe pasionatii acestui sport de strada la Concursul Open X2. Pe placa a urcat si primarul Iuliu Ilyes pentru a simti la randul sau ce inseamna experienta practicarii unui sport de strada. Atmosfera a fost una incendiara, iar spectatorii au admirat cu sufletul la gura evolutia concurentilor.

Evenimentul competitional s-a desfasurat pe trei mai categorii< skate sub 18 ani, peste 18 ani si categoria roller – skate. Si premiile au fost pe masura< oferindu-se in cazul ambelor categorii de skate cate un set complet editii limitate Cory Kennedy si Chris Roberts, adica modele de top exclusive prin finisaj si tehnologie. Ocupantii locurilor doi au primit din partea organizatorilor placi de skate semnate “Element”, iar cei de pe a treia treapta a podiumului axe premium Element.

Cu sufletul la gura
Cu sufletul la gura

 

Cei mai talentati roller – skateri au fost premiati cu pachete din colectia Brindabella, iar cei care nu au reusit sa urce pe podium au fost la randul lor placut surprinsi de darurile oferite de UDMR Satu Mare. Concursul a reusit sa antreneze atat copii, cat si tineri si adulti nu doar din Satu Mare, ci si din Baia Mare ori Zalau. Dupa zeci de minute de miscare, salturi spectaculoase si elemente impresionante, cei mai buni actori ai strazii au fost desemnati.

Parcul din Micro 15 e punctul de intalnire al pasionatilor de skateboard
Parcul din Micro 15 e punctul de intalnire al pasionatilor de skateboard

 

La categoria skate sub 18 ani pe prima treapta a podiumului a urcat satmareanul Nagy Attila, urmat de Almasi Peter din Baia Mare si de Szabo Robert din Satu Mare pe locul trei. La categoria skate, peste 18 ani, premiul intai a mers la Baia Mare, castigat de Petru Tepeleaga. Al doilea premiu s-a dus la Zalau, castigatorul fiind Traian Maxim, iar al treilea tot in Baia Mare – Lucian Marchis.

Castigatorii au fost premiati
Castigatorii au fost premiati

 

Castigatorii competitiei de roller-skate sunt< satmareanul Marius Marincas – locul I, Rares Michas din Satu Mare – locul doi, respectiv Alexandru Vaida din Zalau – locul al treilea. Baimareanu Ciprian Andreica a convins organizatorii ca merita premiul “Best trick”.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns