Image 1
Image 2
Acasa

CAMPIONAT NAȚIONAL DE SPADĂ

Satu Mare va găzdui Campionatele Naționale de spadă seniori

Satu Mare  va găzdui Campionatele Naționale de spadă seniori
De joi și până duminică,  municipiul  Satu Mare va fi gazda Campionatelor Naționale de spadă  seniori, masculin și feminin.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Organizată de Federația Română de Scrimă și de Clubul Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare, competiția va avea loc în sala de scrimă „Alexandru Csipler”.

 

Joi, în prima zi a competiției vor intra pe planșă concurenții din proba masculină de spadă, probă la care s-au înscris 70 de sportivi de la toate cluburile de profil din țară.
CSM Olimpia va fi reprezentat de un număr de 9 sportivi: de către Anton Cîmpan, Adrian Dabija,  Mézinger Márton, Alex Oroian (foto), Cezar Panas, Tudor Surducan, Szabó Szabolcs, Szép Márton și Szilágyi Balázs.
Dintre sportivii mai sus enumerați, Alex Oroian a fost medaliat cu argint la ediția de anul trecut. Pentru anul acesta Alex își dorește să-și ia revanșa în fața celui care l-a învins anul trecut și, de ce nu, să schimbe culoarea medaliei.

 

 

În continuarea programului, pe parcursul zilei de vineri se vor disputa întrecerile pe echipe, probă la  CSM Olimpia Satu Mare este de deținătoarea  titlului național, titlu câștigat  la ediția de anul trecut când, în  formula Adrian Dabija, Marton Szép,  Adrian Szilagyi  și Alex Oroian.  CSM Satu Mare a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere depășind pe  CSU Tîrgu Mureș și CSU Craiova.

 

La ediția din acest an CSM Olimpia va fi reprezentată de două echipe, totalul celor înscrise în competiției fiind de 13 echipe.
După întrecerea masculină, sâmbătă  și duminică competiția continuă cu întrecerile individuale  și pe echipe din proba feminină. Vor concura în cele două zile mai multe spadasine de la Clubul Sportiv Satu Mare și LPS Satu Mare. Foarte tinere, dar extreme de talentate,  Denisa Crișan, Haller Anna, Illyes Jazmin, Kurtinecz Johanna, Kurtinecz Julia, vor lupta pentru medalii,  pentru locurile fruntașe în competiție.

 

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

FOTBAL

Istvan Kovacs îi cheamă pe tineri în arbitraj

În cadrul unei campanii inovatoare lansate de UEFA și FRF, numită “Devino arbitru!”, arbitri internaționali români de elită împărtășesc din experiențele lor de pe terenul de joc și încurajează tinerii pasionați de fotbal să exploreze o carieră în acest domeniu fascinant.