Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Satu Mare – Zeci de cadre didactice s-au implicat in expozitia concurs de la Scoala Octavian Goga

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Detaliu din expozitie
Detaliu din expozitie

Cu ocazia Sarbatorilor Pascale, Scoala “Octavian Goga” din Satu Mare, in colaborare cu Inspectoratul Scolar Judetean, a organizat a III-a editie a expozitiei-concurs “Sa cante cerul si pamantul… Hristos a inviat!”.

 

Dupa cum ne spune invatatoarea Felicia Hager, coordonatoarea expozitiei, “copii si cadre didactice de la scoli diferite au pregatit cum se cuvine sufletul si casa pentru a primi Lumina Sfanta Binecuvantata. Ei au participat cu lucrari valoroase la acest eveniment de suflet. Panouri cu lucrari colective, eseuri, poezii, cosuri cu oua incondeiate, picturi pe sticla, machete… toate acestea ne aduc cu o clipa mai devreme Sarbatoarea Pastelui in case”.

 Cadrele didactice implicate

 S-au implicat in acest proiect 30 de cadre didactice din judet, care au indrumat copiii in realizarea lucrarilor expuse. Astfel, de la Scoala din Amati a contribuit invatatoarea Buzas Florica, de la Scoala “Ion Creanga” – Pop Margareta, Pop Emilia, Deac Eleonora, Chereji Marioara, Marcus Liliana. Elevii de la Scoala “Dr. Vasile Lucaciu” au pregatit lucrarile sub indrumarea cadrelor didactice: Sugar Anca, Boudi Melania, Botis Zoia, Bota Claudia, Crasnean Livia. Si talentatii elevi de la Scoala din Vetis au fost sprijiniti de profesoarele Seres Gabriela si Uglean Maricica. Nu s-au lasat mai prejos nici elevii de la Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva, alaturi de dascalii lor: Tand Viorica, Pop Ana, Botos Maria, Petrenciu Oana, Costin Ramona, Lup Carmen, Suciu Delia, Szambolics Ana, Vasaliut Florica, Sabau Ileana, Holczli Viorica, Bran Lenuta. Lucrarile lor incorporeaza fantezie si originalitate si ne uimesc prin dorinta de autodepasire a copiilor.

Nu in ultimul rand vom sublinia efortul invatatoarelor de la Scoala “Octavian Goga”, cu rol de gazde: Petran Simona, Dodea Aurora, Pop Loredana, Hebe Aurica, Ilea Olga, Grosos Cornelia, Latis Izabella. Invatatoarelor Cheregi Florina, Darida Mariana, Feher Ana Adela, Bibart Mariana, Andreica Lucia, Pal Voichita, Katona Etelca, Hodor Ludovica, Cocos Emilia li s-au alaturat diriginti ai elevilor din ciclul gimnazial: Iura Ioana, Uta Andrea, Popa Rafila, Fabian Laura. Ele au prezentat lucrari valoroase la toate sectiunile. Deosebit de iscusiti s-au dovedit a fi elevii coordonati de profesoara Iura Ioana, care au realizat adevarate opere de arta prin tehnica Origami.

Vizitarea expozitiei

Toate lucrarile expuse au fost evaluate urmand ca dupa vacanta sa fie inmanate premiile si diplomele obtinute de participanti. Expozitia poate fi vizitata de doritori pana in data de 25 aprilie.

Liliana Hanc, directoarea Scolii “Octavian Goga”, si invatatoarea Felicia Hager, coordonatoare, apreciaza ca expozitia este o reusita, le multumesc tuturor celor implicati si le ureaza sarbatori binecuvantate.

Informatiile ne-au fost oferite de invatatoarea Felicia Hager.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns