Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Selymes în Muntenegru, Florea la Pitești

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Cei doi antrenori ai Olimpiei, principalul Tibi Selymes și secundul Daniel Florea, au absentat la începutul acestei săptămâni de la pregătirile jucătorilor grupării sătmărene. Tibi Selymes a fost prezent în tribunele stadionului din Podgorica la meciul dintre Muntenegru și România. Antrenorul Olimpiei a primit o invitație din partea FRF pentru a viziona “live” acest meci, invitație adresată, de altfel, mai multor componenți ai “Generației de Aur”.

În acest timp, secundul Daniel Florea a participat la un meci de “vacanță“ care a avut loc la Pitești între cei mai buni jucători ai lui FC Argeș din 1998 și cei mai valoroși fotbaliști legitimați la Dinamo în anii 2000. Evenimentul a marcat împlinirea a 38 de ani de la celebrul meci Dinamo – FC Argeș, scor 3-4, cu Dobrin în prim plan, meci după care echipa din Pitești a câștigat titlui de campioană a României.

În absența celor doi, antrenamentele au fost conduse de Ionel Tămășan, preparatorul fizic al jucătorilor Olimpiei. Sigur, în mare parte absența celor doi antrenori este justificată. Dar, mai normal ar fi fost ca măcar unul să se sacrifice și să stea lângă echipă. Din câte se pare cei doi au plecat fără acordul conducerii clubului sătmărean.

Mitru Muntean nu a ajuns la Olimpia

Luni a fost ultima zi de transferuri de jucători în campionatele României. Unul dintre jucătorii care ar fi putut ajunge la Olimpia în aceste zile ar fi fost Mitru Muntean, jucător pe cale de a se despărți de ASA Tg. Mureș. Dar cum încă nu a fost declarat liber de contract, reîntoarcerea lui la gruparea sătmăreană s-a amânat. “În cazul în care va deveni liber de contract, nu excludem aducerea lui la echipa noastră”, a spus Daniel Pașca, directorul sportiv al Olimpiei. De la Târgu Mureș a plecat și sătmăreanul Cornel Ene.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns