Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

EURO 2024

Semnalul de alarmă tras de Ciprian Marica înaintea partidei România – Belgia!

Semnalul de alarmă tras de Ciprian Marica înaintea partidei România – Belgia!
Marica este convins că acest EURO este ultima șansă pentru jucătorii de clasă ai Belgiei, cum ar fi Romelu Lukaku și Kevin De Bruyne, care au 31, respectiv 32 de ani.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

 

În urma debutului entuziasmant de la EURO 2024, unde România a învins Ucraina cu 3-0 prin golurile lui Nicolae Stanciu, Răzvan Marin și Denis Drăguș, tricolorii conduși de Edward Iordănescu vor înfrunta sâmbătă naționala Belgiei la Koln, de la ora 22:00. Meciul va fi transmis în direct pe Pro TV și VOYO, cu live-text și video exclusiv pe sport.ro.

 

 

Ciprian Marica, specialistul Pro TV pe parcursul Campionatului European din Germania, a subliniat că meciul cu Belgia va fi unul foarte dificil pentru România din mai multe perspective, nu doar pentru că belgienii sunt favoriți pe hârtie. Fostul atacant al naționalei tricolore a subliniat că Belgia va juca cu mare intensitate.

 

 

Belgia, un adversar puternic pentru România

 

Marica este convins că acest EURO este ultima șansă pentru jucătorii de clasă ai Belgiei, cum ar fi Romelu Lukaku și Kevin De Bruyne, care au 31, respectiv 32 de ani. Un aspect la care tricolorii trebuie să fie atenți, în opinia lui Marica, este posesia, având în vedere că în meciul cu Ucraina, deși au câștigat categoric, posesia României a fost de doar 29%.

 

 

“Adversarii ne vor lua în serios de acum, iar belgienii vor fi foarte motivați. Este ultima lor șansă ca generație la acest EURO. M-am uitat pe lot și pe vârstele lor: De Bruyne și Lukaku sunt pe final la națională. Noi am avut doar 29% posesie în partida cu Ucraina, iar acum trebuie să jucăm fotbal! Întâlnim iar o favorită pe hârtie și trebuie să demonstrăm că una e ce se întâmplă pe teren, alta e ce arată hârtia”, a declarat Ciprian Marica în emisiunea Studio EURO 2024 de la Pro TV.

 

 

Un start perfect pentru tricolorii la Campionatul European

 

Naționala tricoloră a avut un debut perfect la EURO 2024: în ciuda unei posesii dominante a Ucrainei, tricolorii au câștigat cu 3-0 datorită golurilor marcate de Nicolae Stanciu, Răzvan Marin și Denis Drăguș.

 

 

Portalul de specialitate Sofascore, cunoscut pentru statisticile și monitorizarea jucătorilor, a apreciat că cei mai buni jucători ai naționalei în meciul cu Ucraina au fost Radu Drăgușin, Dennis Man și Denis Drăguș.

 

CITEȘTE ȘI: FAN FEST revine cu Campionatul European de Fotbal!

 

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

GRECIA

Pompierii români îşi continuă misiunile în zonele afectate de incendii

Inspectorul General pentru Situaţii de Urgenţă a informat, printr-un comunicat, faptul că misiunile pompierilor români în Grecia continuă. Autorităţile elene au solicitat ajutor pentru stingerea incendiilor izbucnite de-a lungul unei secţiuni a autostrăzii care duce la Alexandroupolis. Flăcările au cuprins vegetatia uscată şi lăstărişul din zona respectivă.