Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Senatorul Mihaela Popa si-a dat demisia din functia de vicepresedinte PDL

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Senatorul Mihaela Popa a declarat ca si-a depus luni demisia din functia de vicepresedinte al PDL, ea precizand ca in continuare va activa ca membru simplu de partid. Ea a spus ca a fost dezamagita de afirmatiile liderului PDL Emil Boc in cazul demisiei din partid a prim-vicepresedintelui PDL Sorin Frunzaverde.

“Mi-am depus demisia azi (luni – n.r.) la partid. E un act unilateral. Voi ramane simplu membru de partid”, a declarat Mihaela Popa, citata de Mediafax.

“Daca eu, ca profesor, spun dupa un timp ca imi pare rau ca un tanar a luat examenul, atunci inseamna ca am fraudat examenul. La fel si in PDL, inseamna ca nu am avut alegeri libere. Nu vrea sa fiu acceptata intr-un for de conducere, ci vreau sa fiu aleasa. Nu poti construi o democratie fara un exercitiu democratic in partidul de guvernamant”, a declarat Mihaela Popa.

Popa a mai spus ca il va sustine in continuare pe premierul Mihai Razvan Ungureanu, adaugand ca spera ca acesta sa faca ceea ce nu a facut Emil Boc.

Ea a adaugat ca plecarea lui Sorin Frunzaverde din PDL reprezinta o pierdere importanta pentru partid, intrucat acesta era un bun strateg si un om respectat in interiorul partidului.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Octavian Petric

Zona Codru va fi declarată defavorizată

După dezbaterea în Comisia de Buget-Finanţe-Bănci a Camerei Deputaţilor a Bugetului pe 2016, deputatul PSD de Satu Mare, Octavian Petric i-a cerut premierului Dacian Cioloş declararea zonei Codru din judeţul nostru ca zonă defavorizată.