Image 1
Image 2
Acasa

GRADINIȚA CU PROGRAM PRELUNGIT NR.5

Serbare de Crăciun, prezentată de copiii grupei Voiniceilor

”Copiii sunt mâinile cu ajutorul cărora atingem cerurile” - Henry Ward Beecher, stă scris la intrarea
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

…. în Grădinița cu program prelungit nr. 5 din cartierul Micro 14, Satu Mare.

 

 

Cei care au trecut pragul acestei grădinițe s-au convins că așa stau lucrurile. Vineri a fost o zi magică pentru copiii din grupa mare a voiniceilor, pentru părinții și bunicii acestora.

 

 

Sub atenta îndrumare a doamnelor educatoare Corina Morar și Adriana Bota, preșcolarii au prezentat sceneta ”Nașterea Domnului”. Povestitorii, păstorii, magii, îngerii, Iosif și Maria au urcat pe scenă pentru a vesti nașterea Pruncului Isus.
Cu sufletele curate și glasurile cristaline, preșcolarii au intrat colindând în sala de spectacol. Colindele care an de an ne bucură inimile au răsunat magic din glăscioarele preșcolarilor grupei mari, a voiniceilor.

 

 

Celor mici nu le-a fost greu să intre în pielea personajelor pe care le-au interpretat, iar cele două doamne educatoare i-au susținut și ajutat. Ele au fost în același timp regizori, dirijori și sunetiști.

 

 

 

 

 

Pe scena spectacolului a fost prezent și Moș Crăciun. A venit cu câteva zile mai repede pentru a le aduce cadouri copiilor cuminiți. Părinții și bunicii au răsplătit strădania copiilor și educatoarelor cu ropote de aplauze. Moșul a fost darnic cu fiecare copil, dar nu înainte de a le cere părinților să spună o colindă.

 

 

 

 

 

Și astfel, toți cei prezenți și-au reunit glasurile într-un colind minunat. A urmat o ședință foto, cei mici, dar și cei mari au stat la rând pentru a-și face fotografii cu Moș Crăciun. Au fost câteva zeci de minute pline de bucurie și de magie.

 

Apoi, cu toții au plecat acasă cu gândul la bradul de Crăciun, la sărbători și la viitoarele serbări.

 

 

CITEȘTE ȘI:

O zi de magie și învățare la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 6 Satu Mare

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with