Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

STAND UP LA POESIS

Sergiu si Bordea i-au binedispus pe satmareni la Club Poesis

Clubul Poesis i-a obisnuit pe satmarenii in ultimele luni cu spectacole de comedie stand up. Aici sosesc cei mai buni oameni ai acestui gen de comedie din Romania. Sambata seara pe scena de la Poesis s-au aflat moldoveanul Bordea si omul poantelor scurte, Sergiu
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Atat timp cat a ocupat scena, Bordea i-a facut pe spectatori sa guste din plin glumele sale
Atat timp cat a ocupat scena, Bordea i-a facut pe spectatori sa guste din plin glumele sale

Clubul Poesis i-a obisnuit pe satmarenii in ultimele luni cu spectacole de comedie stand up. Aici sosesc cei mai buni oameni ai acestui gen de comedie din Romania. Sambata seara pe scena de la Poesis s-au aflat moldoveanul Bordea si omul poantelor scurte, Sergiu.

Spectacolul a inceput cu sala arhiplina, iar primul pe scena a fost Sergiu care timp de aproximtiv 20 de minute, i-a facut pe cei prezenti sa rada prin umorul lui scurt, sec si sarcastic. Acesta a facut haz de necaz pe seama unor personalitati din Romania, a spus glume despre femei, barbati, cupluri. Toate acestea au fost gustate pe deplin de publicul satmarean care l-au aplaudat dupa fiecare poanta. Sergiu este printre putinii din tara care abordeaza acest gen dificil si cu siguranta o face foarte bine.

Dupa ce i-a fost facuta intrarea de catre colegul lui, Bordea a intrat pe scena gata sa-i faca pe satmareni se prapadeasca de ras. Asa a si fost. Glumele lui despre moldoveni, despre cupluri si cele despre Oana Roman au avut efect. Bordea a lasat inhibitiile la o parte si dat drumul unui umor delirant, specific acestor tipuri de spectacole. Cu un debit verbal aiuritor si poante facute din te miri ce, Bordea a dat pe spate publicul, deopotriva masculin si feminin.

Acest spectacol face parte din proiectul “Stand up in the city” cel care a intrat in al treilea an si se dovedeste a fi proiectul cu cea mai mare apmploare organizat in Romania pe acest segment de entetainment”. A patruns in 20 de orase ale tarii, cu show-uri bilunare.

 

Taguri: Teo Vio si Costel, Stand up, Poesis,

 

Citeste si:

Teo revine la Poesis într-un spectacol de stand up comedy

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns