Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Sondaj CCSB: USL-59%, PDL-13%

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Un sondaj de opinie efectuat telefonic de CCSB, in perioada 15-20 martie a.c., pe un esantion de 1.004 persoane, cu o marja de eroare +/- 3%, confirma situatia dramatica a PDL, ajuns sa fie intrecut si de partidul lui Dan Diaconescu.

La intrebarea: Daca duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare pentru Parlamentul Romaniei, dvs cu reprezentantii carui partidati vota?” respunsul este:.USL – 59%, PPDD – 15%, PDL – 13%, PRM – 4%, UDMR – 3%, PER – 2%, UNPR, PNŢCD, PNG, cate 1%.

Dupa cum se poate observa, PDL a atins un minim la nivelul tuturor sondajelor, 13%, dar, atentie, raspunsurile celor chestionati au fost date inainte de plecarea din partid a lui Sorin Frunzaverde si Darius Valcov si de explozia scandalurilor UMF Tg.Mures si Cupru Min. Este de asteptat ca un viitor sondaj sa ne prezinte un PDL cu procente si mai putine, relateaza Cotidianul.

Chiar daca sondajul vizeaza alegerile generale, adica asa numitul vot politic, el poate fi considerat valabil si pentru alegerile consiliilor generale, unde, de asemenea este vorba de un vot politic.

De mentionat este faptul ca sondajul CCSB da, in premiera PPDD la nivel national in fata PDL la intentie de vot.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns