Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Sondaj CURS pentru turul doi: Ponta – 54%, Iohannis – 46%

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Candidatul Alianței PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, ar câștiga cu 54% turul al doilea al alegerilor prezidențiale, în timp ce contracandidatul său, liberalul Klaus Iohannis, ar obține 46%, arată un sondaj CURS Avangarde prezentat luni seară de televiziunea naţională.

Potrivit cercetării sociologice, peste 46% dintre cei intervievați se declară foarte interesați de cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale, 37% sunt interesați, 11% puțin interesați iar 6% susțin că nu sunt deloc interesați de scrutinul de duminică, relatează Agerpres.

De asemenea, 57% dintre cei chestionați susțin că sigur vor vota pe 16 noiembrie, 20% declară că probabil vor vota, 16% nu s-au hotărât dacă votează sau nu, 3% spun că cel mai probabil nu își vor exercita dreptul la vot, în vreme ce 4% afirmă că nu vor vota cu siguranță.

Sondajul de calibrare dintre cele două tururi a fost realizat în intervalul 7-9 noiembrie, pe un eșantion de 2.000 de respondenți cu vârsta de peste 18 ani iar marja de eroare este de plus/minus 2,2%.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

2 comentarii

  1. Lasati-ne cu astea si mai bine scrieti despre Govor si articolul din ziarul Gandul: gandul.info/politica/inregistrare-exploziva-dintr-o-sedinta-psd-planul-de-aranjare-a-alegerilor-prezidentiale-pentru-victor-ponta-13520057! Demisia Govor! Demisia ciumelor!

Lasă un răspuns