Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Şoriciul de porc este bogat în colagen

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

    Şoriciul nu este mult diferit de pielea de pui. Fiind perioada în care se taie porci, nutriţioniştii recomandă cumpătare în consumul şoricilor.

”Şoriciul este bogat în calorii, are conţinut mare de grăsimi şi proteine. Marea parte a proteinelor sunt de calitate inferioară, precum colagenul. Ca urmarea a dificultăţilor organismului de a digera această proteină, nu este indicat consumul mare de şorici.

Recomandarea merită să fie luată în seamă mai ales de persoanele care suferă de afecţiuni precum: cele hepatice, biliarea şi/sau pancreatice.

Nu sunt interdicţii din partea nutriţioniştilor în cazul consumului de muşchi de porc, asta după ce este înlăturat şoriciul şi stratul de grăsime. Această carne pe lângă cantitatea mare de proteine mai conţine şi vitamine din grupul B, alături de mult fier. Conţinut ridicat de fier are şi ficatul de porc, dar şi nucleoproteine. Ficatul de porc nu este recomandat persoanelor suferind de gută.

Dacă rămâneţi la decizia de a consuma şorici, este bine să nu exageraţi. Este de dorit ca să fie bine curăţat de grăsime.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns