Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Sorin Dimitriu, seful Camerei de Comert Bucuresti, va fi cercetat in libertate

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Şeful Camerei de Comert Bucuresti, Sorin Dimitriu, consilierul acestuia, Gabriela Dumitriu, si directorul general al institutiei, Gabriel Mihut, vor fi cercetati in stare de libertate, dupa ce CAB a respins, marti, recursul procurorilor anticoruptie fata de punerea in libertate a celor trei.

Initial, CAB ramasese in pronuntare, anuntandu-se ca o decizie in acest caz ar urma sa se ia miercuri.

Dimitriu, in varsta de 67 de ani, nu a fost prezent in fata magistratilor, fiind internat la Institutul “Prof. Dr. C.C. Iliescu” (Fundeni) din Capitala, din cauza unei crize cardiace acute. Criza a survenit pe fondul unei suferinte cronice mai vechi care a fost tratata anterior in aceeasi unitate sanitara, dupa cum au precizat, pentru Mediafax, reprezentantii institutului.

 Directorul general al Camerei de Comert si Industrie Bucuresti, Gabriel Mihut, a declarat, la iesirea din sala de judecata, ca a sponsorizat, si el, institutia, cu o suma totala de 100.000 de lei, ca este nevinovat si ca spera ca justitia sa-si faca treaba corect.

Sorin Petre Dimitriu, presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti (CCIB) si vicepresedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, este acuzat de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie pentru constituire a unui grup infractional organizat, opt infractiuni de santaj in forma continuata si trei infractiuni de abuz in serviciu contra intereselor persoanelor, informa, in 3 aprilie, Directia nationala Anticoruptie (DNA).

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Peste 500 de participanți la Danțu la șură în Soconzel

TRADIȚII ÎN SATU MARE

Peste 500 de participanți la Danțu la șură în Soconzel

În a doua zi de Paști, în localitatea Soconzel s-au reunit sute de fii ai satului și invitați ai acestora pentru a participa la tradiția danțului la sură. A fost un eveniment mult așteptat de către toți codrenii, de altfel singurul care urmărește să păstreze vii anumite tradiții și obiceiuri specifice acestei zone de Codru și de care autoritățile s-au îngrijit să renască din negura uitării.