Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Sortii au decis: Cristian Morar este presedintele Biroului Electoral Judetean

Sigla Informatia Zilei
Presedintele Biroului electoral judetean Satu Mare este judecatorul Cristian Morar, iar judecatorul Grigore Surd a fost desemnat loctiilor. Joi, 12 aprilie, in sala mare a Tribunalul Satu Mare a avut loc tragerea la sorti a presedintelui si loctiitorului Biroului Electoral Judetean precum si a presedintilor si vicepresedintilor birourilor electorale de circumscriptie din judetul Satu Mare. Tragerea la sorti a fost condusa de judecator Rodica Grosos Maxim - presedinta Tribunalului Satu Mare. Din partea prefecturii a participat jurist Eugen Chiorean. De asemenea in sala au fost prezenti reprezentantii partidelor politice si a mediei locale.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

Presedinta Tribunalului Satu Mare, judecator Rodica Grosos Maxim a condus tragerea la sorti
Presedinta Tribunalului Satu Mare, judecator Rodica Grosos Maxim a condus tragerea la sorti

Presedintele Biroului electoral judetean Satu Mare este judecatorul Cristian Morar, iar judecatorul Grigore Surd a fost desemnat loctiilor. Joi, 12 aprilie, in sala mare a Tribunalul Satu Mare a avut loc tragerea la sorti a presedintelui si loctiitorului Biroului Electoral Judetean precum si a presedintilor si vicepresedintilor birourilor electorale de circumscriptie din judetul Satu Mare.

Tragerea la sorti a fost condusa de judecator Rodica Grosos Maxim – presedinta Tribunalului Satu Mare. Din partea prefecturii a participat jurist Eugen Chiorean. De asemenea in sala au fost prezenti reprezentantii partidelor politice si a mediei locale.

Doar doi judecatori si-au anuntat disponibilitatea de a conduce Biroul electoral judetean Satu Mare. Astfel ca in urma tragerii la sorti judecatorul Cristian Morar a fost desemnat presedinte, iar judecator Grigore Surd este loctiitor. Tot joi au fost alesi si presedintii si loctiitorii celoralte circumscriptii electorale din judet. In aceste cazuri tragerea la sorti a fost efectuata din lista juristilor pusa la dispozitie de Prefectura si lista trimisa de primari. Doar 21 de juristi din judetul nostru, neinregimentati politic au fost de acord sa conduca birourile electorale de circumscriptie. Astfel ca doar 21 de birouri de circumscriptie vor fi conduse de juristi in timp ce presedintia celorlate birouri va fi asigurata de persoanele propuse de primarii din localitatile respective.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns