Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

ȘOȘOACĂ VINE LA SATU MARE

SOS România și-a prezentat candidații pentru Primăria și Consiliul Județean

Trei dintre membrii partidului SOS România, Filiala Satu Mare, au susținut prima conferință de presă, de la înființare. Este vorba despre președintele Vasile Deac, Vasile Palincaș - candidatul la primăria municipiului Satu Mare și vicepreședintele Georgel Horațiu Corea.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Cei trei reprezentanți ai grupării politice conduse de Diana Șoșoacă au dorit să se prezinte sătmărenilor, dar și să vorbească despre proiectele pe care își propun să le ducă la bun sfârșit, în calitate de președinte al Consiliului Județean, sau edil al municipiului Satu Mare, dacă vor câștiga alegerile.

 

 

Vasile Deac este de profesie medic veterinar și deține o societate comercială care se ocupă cu creșterea animalelor și exportul de animale vii, dar în același timp este și fermier, fiind foarte implicat în agricultură dar și în domeniul medicinei veterinare.

 

 

Se descrie ca fiind un om dedicat, căruia îi place să reformeze, să contribuie la buna desfășurare a lucrurilor în sectorul de activitate ales.

 

 

Acesta a mai candidat ca și primar al municipiului Satu Mare în anul 2016, având o oarecare experiență a alegerilor. Vasile Deac are speranțe reale să câștige conducerea Consiliului Județean, pentru a avea un cuvânt de spus în ceea ce privește realizarea proiectelor propuse de gruparea politică pe care o reprezintă.

 

 

Acesta a vorbit și despre înființarea unei grădini zoologice la Satu Mare, fiind unul dintre principalele proiecte pe care ar vrea să le bifeze, în calitate de președinte al CJSM, alături de celelalte menționate.

 

 

Ar fi vorba despre cel mai mare parc de distracții din Sud-Estul Europei, deoarece Satu Mare nu stă prea bine la capitolul recreere și timp liber. Pe lângă toate celelalte proiecte legate de infrastructură, sistem de sănătate, educație, industrie și locuri de muncă, repzentantul SOS și-a propus să atragă în județ tinerii și adulții apți de muncă, oferindu-le toate condițiile de trai.

 

 

Cred că este cazul să ne facem cunoscuți, să se știe și la Satu Mare că s-a născut un partid nou, care se numește S.O.S România, Organizația Județeană Satu Mare. Ne-am decis să candidăm și să ne organizăm în foarte scurt timp, și să depunem listele de candidați atât la președinția Consiliului Județean, cât și la Primăria municipiului Satu Mare și am înființat și alte filiale.

 

 

Avem candidat de președinte, în persoana mea, Deac Vasile, pentru cei care mă cunoașteți, și avem un candidat tânăr în politică, domnul Vasile Palincaș, candidatul pentru Primăria municipiului Satu Mare. A venit din diaspora și s-a întors în Satu Mare pentru schimbare, dar o sa vă spună dânsul mai multe”, a declarat, în deschiderea conferinței, Vasile Deac.

 

 

Ridicarea nivelului de trai pentru locuitorii județului Satu Mare

 

 

Despre îmbunătățirea calității vieții în județul Satu Mare a vorbit și Vasile Palincaș, candidat al SOS România la primăria municipiului Satu Mare. Acesta s-a întors de curând în municipiul Satu Mare, fiind plecat în străinătate mai mulți ani.

 

 

Bună ziua, stimați invitați. Sunt Vasile Palincaș și sunt membru al Filialei Satu Mare a SOS, și candidez la funcția de primar al municipiului Satu Mare. M-am întors de 4 ani de zile din diaspora și vreau să ajut la schimbarea acestui oraș cu experiența acumulată dincolo.” , a declarat Vasile Palincaș.

 

 

Reprezentanții partidului au mai precizat că membrii săi sunt tineri și că își propun să revoluționeze județul. Este vorba despre oameni capabili care, chiar dacă nu au experiență în plan politic, sunt profesioniști în domeniul de activitate ales.

 

 

Georgel Horațiu Corea, vicepreședintele SOS România este unul dintre tinerii care promite mult și dorește să își pună priceperea și experiența acumulată în slujba comunității sătmărene, prin intermediul partidului SOS România.

 

 

Am hotărât să mă înrolez în această mișcare, SOS România, și sunt hotărât să contribui la a aduce un aport pozitiv și foarte mare din partea mea acestui județ.”, a precizat Georgel Horațiu Corea.

 

 

Președintele Vasile Deac a mai adăugat faptul că Satu Mare merită să ajungă la nivelul Clujului sau al Oradiei, dar și că opinia publică și presa vor auzi despre celelalte proiecte pe care le propune SOS România, Filiala Satu Mare, pe parcursul campaniei electorale.

Președinta SOS România, Diana Șoșoacă, va veni la Satu Mare și va prezenta proiectele de țară existente.

Comandat de PARTIDUL SOS ROMÂNIA, FILIALA SATU MARE

Organizația Județeană Satu Mare Executat de SC Solpress SRL COD mandatar financiar coordonator

21240071

Tiraj: 3000

 

Citește și:

 

Lansări de candidați PSD la Apa, Odoreu, Târșolț și Păulești

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns