Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

SCRIMĂ

Spadasinii de la CSM Olimpia, locul 2 la Cupa României

Sunt sporturi în care la competițiile de tip Cupa României nu se acordă medalii. Așa că spunem despre spadasinii de la CSM Olimpia Satu Mare că au încheiat pe locul 2 la competiția desfășurată vineri, 20 octombrie 2023, la Craiova.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

În Craiova, vineri, în cadrul competiției seniorilor, echipa a doua, formată din juniorii Szabó Szabolcs, Tudor Surducan și Anton Cîmpan, a încheiat pe locul 2 la Cupa României de spadă seniori, proba echipelor. Sătmărenii au fost la un pas de a realiza o surpriză notabilă, fiind învinsă în finală de echipa a doua a clubului din Târgu Mureș, cu scorul strâns de 44-45.

Deși prima echipă a CSM Olimpia, compusă din Adrian Dabija, Alex Oroian, Szép Márton și Mézinger Márton, era considerată favorita principală a competiției, aceasta a suferit o înfrângere surprinzătoare în fața echipei din Târgu Mureș, cu scorul de 41-45, clasându-se pe locul 5 la finalul evenimentului.

În poza atașată articolului apre și antrenorul Nagy Lehel.

Amintim că în concursul individual, desfășurat joi, 19 octombrie 2023, Adrian Dabija a ridicat Cupa României la individual.

 

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns