Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Spectacol de gala la Satu Mare

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

    Printre manifestarile de la sfarsitul saptamanii trecute s-a numarat si spectacolul de exceptie care a fost organizat de Palatul Copiilor, fiind gazduit de Filarmonica de Stat “Dinu Lipatti” din Satu Mare.

Este vorba despre un spectacol jubiliar prin care s-au marcat cei 10 ani care s-au scurs de la reinfiintarea unor fanfare in judet.

Muzica din filme si din repertoriul international

In fata unei sali pline, asa cum se intampla de regula la spectacolele sustinute de fanfaristii din judet, formatiile artistice implicate au surprins placut auditoriul.

Ca si de fiecare data, punctul forte l-a reprezentat evolutia impresionanta a fanfarei reunite sub bagheta profesorului si dirijorului Mircea Cacu. El este in fapt initiatorul mai multor formatii de alamuri din judet, fapt ce-l bucura si ii da satisfactii.

Este de remarcat faptul ca o serie de tineri care au urmat cursurile de fanfara de la Palatul Copiilor, acolo unde profesorul Cacu a initiat in acest domeniu un numar mare de copii, urmeaza in prezent cursurile Liceului de Arte “Aurel Popp” din Satu Mare sau chiar Academia de Muzica “Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca.

Mai multe cititi in editia tiparita disponibila la chioscurile de ziare sau in editia electronica (abonament pdf).

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns