Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Spectacolul “Monoloagele vaginului”, in regia Monei Gavrilas, revine la Bucuresti

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Spectacolul “Monoloagele vaginului”, in regia Monei Gavrilas, revine la Bucuresti pentru o mini-stagiune de vara. Prima reprezentatie va avea loc, miercuri, in clubul Garage club & lounge din Piata Romana.

Adaptare romaneasca a unui text american celebru si controversat la vremea aparitiei sale, spectacolul regizat de Mona Gravrilas a starnit interesul publicului prin cateva atuuri, respectiv, subiectul abordat – universul feminin, cu emotiile si trairile specifice, viziunea regizorala care nu se bazeaza pe artificii, ci pe comunicarea cu publicul, care devine parte integranta in spectacol si, mai ales, jocul actoricesc al Dianei Giubernea.

Textul a fost tradus in 40 de limbi si jucat in peste 50 de tari, starnind un adevarat fenomen mondial, un manifest care a generat miscarea mondiala impotriva violentei asupra femeilor. Textul lui Eve Ensler a devenit o provocare pentru actrite si regizori totodata.

Spectacolul “Monoloagele Vaginului” a castigat un premiu in cadrul Festivalului International al Teatrului de Studio, iar Diana Giubernea – premiul pentru cea mai buna actrita.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns