Image 1
Image 2

SEMINAR CU NUKINA NOBUYUKI

Sportivii de la AJK Satu Mare au mai făcut un pas spre Japonia!

Un eveniment mult așteptat și deosebit a avut loc în Satu Mare în perioada 12-14 ianuarie 2024, unde karatiștii de la Asociația Județeană de Karate au simțit spiritul autentic al Japoniei...
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

…prin intermediul unui seminar remarcabil condus de Sensei Nukina Nobuyuki, un maestru cu gradul impresionant de 6 dan Wado Ryu.

 

Timp de trei zile, cultura japoneză a luat cu asalt Satu Mare, iar sportivii din diverse cluburi ale AJK, provenind din localități precum Lazuri, Tarna Mare, Tămășeni, Batarci, Vetiș, Odoreu, Botiz și Valea Seacă, au avut privilegiul să învețe sub îndrumarea Sensei Nukina.

 

Antrenorii Magos Robert, Anzik Arnold și Filer Ivan au lucrat alături de sportivi pentru a absorbi o varietate de informații și tehnici prețioase din lumea artelor marțiale. Cu un program încărcat, cei prezenți au participat la 8 antrenamente în total, o ocazie unică de a-și perfecționa abilitățile și de a îmbogăți cunoștințele.

 

Un părinte din cadrul clubului Samuraiul a împărtășit pe Facebook mândria sa în legătură cu micul Darius, în vârstă de 7 ani, care și-a petrecut serile exersând tehnicile învățate de la Sensei Nukina până la ore târzii. Acest angajament și devotament ilustrează puterea de inspirație pe care Sensei Nukina a reușit să o transmită tinerilor karatiști.

 

La finalul seminarului, Sensei Nukina a adus laude sportivilor, descriindu-i drept copii deștepți, frumoși și sănătoși, cu o învățătură bună reflectată pe fețele lor. A evidențiat impactul pozitiv al evenimentului asupra dezvoltării lor atât în plan fizic, cât și mental.

 

Recunoștința a fost adresată și președintelui Federației Europene de Wado Ryu și Federației Române de Karate, Octavian Amzulescu, pentru susținerea acordată. Sensei Nukina a oferit o invitație specială sportivilor AJK, îndemnându-i să participe la Cupa Mondială de Wado din Tokyo și la seminarul său din Nagoya, orașul natal.

 

Această experiență nu doar îmbogățește comunitatea karate locală, dar consolidează și legăturile dintre România și Japonia, oferind sportivilor oportunitatea de a experimenta și împărtăși cunoștințe la nivel internațional.

 

CITEȘTE ȘI: Istvan Kovacs: O privire în culisele vieții personale și pasiunile sale

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

Rapid și CFR Cluj  au început cu stângul

MECI

Rapid și CFR Cluj au început cu stângul

Fără sprijinul galeriei, care a intrat în ”silenzio stampa” după reținerea de autorități a lui Lviu Ungureanu,  a liderului suporterilor, Rapid a fost o umbră a echipei care a învins în urmă cu câteva zile FCSB-ul lui Becali.