Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Stand-up comedy la Poesis cu Sergiu şi Andrei

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Primul show de stand-up comedy din acest an va avea loc în 2 februarie la Clubul Poesis. De această dată, îi vor face pe sătmăreni să se prăpădească de râs Sergiu şi Andrei. Clubul mobil de comedie “Stand up in the city” revine astfel după vacanţa de iarnă.

Publicul sătmărean îl cunoaşte pe Sergiu din sezoanele trecute. Este băiatul care zice glume deştepe, scurte şi multe. Sergiu Floroaia este singurul one-liner stand-up comedian din ţară. Din orice eveniment sau întâmplare scoate vreo 5 glume tari. A avut diverse publicaţii în reviste, are şi propriul lui show de ştiri false “Sergiurnal”.

Andrei Ciobanu este un tânăr comediant talentat, bucovinean, adică moldovean din Suceava, cu studii încheiate la Cluj ce şi-a început cariera de comediant de vreo 2 ani. În acest răstimp a reuşit să fie poate, printre puţinii moldoveni, înjuraţi atât de ardeleni, cât şi de moldoveni.

Aşadar, sătmărenii care vor să-şi asigure o porţie de râs pe săturate sunt aşteptaţi în 2 februarie la Poesis de la ora 20. Preţul unui bilet este de 20 lei, iar informaţii se pot obţine la numărul de telefon 0744.127.595.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns