Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Steaua va întâlni Aktobe din Kazahstan în Liga Campionilor

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Picture 1Campioana României a reușit să treacă de campioana Norvegiei în preliminariile Ligii Campionilor. Steaua a bătut miercuri seara Stromsgodset cu scorul 2-0, iar cu victoria cu 1-0 din manșa tur, s-a calificat în turul trei acolo unde va întâlni în premieră o echipă din Kazahstan.

Steliștii au jucat timid, însă au reușit să înscrie două goluri în repriza secundă prin Râpă și Stanciu. Am văzut jucători valoroși care nu s-au regăsit pe terenul de pe Arena Națională, și vorbim aici de Sânmărtean sau Latovlevici. Chiar și așa, au reușit să se remarce Chipciu, Varela dar și portarul Arlauskis. Una peste alta, antrenorul Costel Gâlcă s-a declarat mulțumit de jocul echipei, însă recunoaște că Steaua mai are nevoie de întăriri pentru ca a putea face față în competițiile în care este angrenată. Vorbim aici de Liga I, Cupa României, Cupa Ligii, Liga Campionilor (sau Europa League).

Săptămâna viitoare este programată manșa tur din turul III al LC, iar românii vor juca prima dată în deplasare, pentru ca returul să se dispute o săptămână mai târziu.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Admitere la LPS, clasa a 5-a

Asculta acest articol Liceul cu Program Sportiv Satu Mare, prin vocea directorului Dorel Ziman, cheamă sătmărenii la admitere în clasa