Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Stranierii pentru meciurile cu Turcia și Olanda

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Cosmin Contra a ales jucătorii din străinătate pentru dubla cu Turcia și Olanda. Contra a selecționat 17 “stranieri” pentru aceste două meciuri, printre care și Eric Bicfalvi, fotbalistul originar din Carei și care evoluează acum în Rusia. Dar Bicfalvi a fost selecționat constant în ultima vreme, dar nu prea a jucat din cauza unor accidentări. Poate acum va avea mai mult noroc.

Jucătorii convocați:

Portari: Ciprian Tătărușanu (Nantes, 48/0), Costel Pantilimon ( La Coruna, 25/0), Bogdan Lobonț (Roma, 85/0);

Fundași: Cosmin Moți (Ludogorets, 11/0), Vlad Chiricheș (Napoli, 51/0), Dragoș Grigore (Al-Sailiya, 30/0), Cristian Săpunaru (22/0), Alin Toșca (9/0);

Mijlocași: Răzvan Marin (Standard, 9/1), Eric Bicfalvi (FC Ural, 4/0), Nicolae Stanciu (Anderlecht, 17/6), Alexandru Chipciu (Anderlecht, 31/4), Gheorghe Grozav (Karabukspor, 16/3), Gabriel Torje (54/11);

Atacanți: Florin Andone (Deportivo La Coruna, 19/1), Claudiu Keșeru (Ludogorets, 20/6), Bogdan Stancu (Bursaspor, 52/14).

Jucătorii convocați din campionatul intern vor fi anunțați după meciurile din campionat din etapa următoare.

Reprezentativa României întâlnește Turcia pe 9 noiembrie, de la ora 20:15, pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, și Olanda, pe 14 noiembrie, la București, pe Arena Națională.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns