Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

EURO 2024

Suporterii români la Köln: Un val de entuziasm și culoare înaintea duelului cu Belgia la EURO 2024

Suporteri români înflăcărați la Köln: Un val de entuziasm și culoare înaintea duelului cu Belgia la EURO 2024
Fanii români au umplut străzile din Köln cu cântece și culori naționale, într-o demonstrație vibrantă de sprijin pentru echipa lor înaintea meciului cu Belgia la EURO 2024.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Încă de la primele ore ale zilei, suporterii echipei naționale a României au umplut străzile din Köln, Germania, fluturând steaguri și afișând pancarte. Mulți dintre ei s-au oprit să facă fotografii în fața impunătorului Dom situat lângă gara centrală, unde au răsunat imnul național și piesa patriotica „Treceți, batalioane române, Carpații!”. Piața Heumarkt, un spațiu amplu și un punct de referință istoric în centrul vechi al orașului, s-a văzut invadată de entuziasmul suporterilor români. Unul dintre fani a adus plăcuțe de carton pe care a scris mesaje amuzante în engleză, precum „Micii sunt mai buni decât vafele” și „Mujdeiul este mai bun decât ciocolata”. Alții, neavând bilete la meci, au afișat plăcuțe exprimând dorința de a cumpăra un bilet.

 

 

În apropiere s-a instalat și o zonă destinată fanilor, unde aceștia pot achiziționa tricouri ale României sau se pot fotografia cu un panou în mărime naturală care îi prezintă pe jucătorii Ianis Hagi și Răzvan Marin. În contextul turneului EURO 2024, România se pregătește să întâlnească Belgia în al doilea meci din grupe, după ce a învins Ucraina cu 3-0. Tricolorii au nevoie să câștige unul dintre următoarele două meciuri pentru a se califica în optimile de finală, fie în meciul de astăzi cu Belgia, fie pe 26 iunie împotriva Slovaciei. Un singur punct ar putea fi suficient pentru calificarea în următoarea fază, în funcție de alte rezultate din grupă. Aceasta ar marca a doua participare a României în fazele finale ale unui Campionat European după o pauză de 24 de ani.

 

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns