Image 1
Image 2

TRAGEDIE

Tânăr de 31 de ani găsit mort în Botiz

Localnicii din Botiz, județul Satu Mare, se confruntă cu o tragedie neașteptată, după ce tânărul Sebastian C., dat dispărut timp de peste 30 de ore, a fost găsit mort.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Descoperirea a fost făcută sâmbătă, 30 decembrie 2023, de un localnic care plimba câinele în zonă și a alertat imediat autoritățile.

 

Deși nu s-a confirmat oficial cauza decesului, comunitatea este cuprinsă de tristețe și îngrijorare. Sebastian C. era un membru activ și iubit al comunității, cunoscut pentru implicarea sa în activități locale și pentru natura sa prietenoasă.

 

Autoritățile locale, împreună cu forțele de poliție și jandarmerie, au demarat o anchetă meticuloasă pentru a înțelege circumstanțele exacte ale acestei tragedii.

 

Primarul localității a transmis un mesaj de condoleanțe, evidențiind importanța solidarității în astfel de momente dificile. “Suntem profund afectați de pierderea lui Sebastian, un tânăr cu un potențial imens. În aceste clipe grele, trebuie să fim uniți și să stăm alături de familia îndurerată,” a declarat primarul.

 

Poliția a confirmat că la data de 30 decembrie 2023, polițiștii au identificat persoana dispărută, un bărbat în vârstă de 31 de ani din Botiz, găsindu-l decedat pe un teren în extravilanul localității. Până în prezent, nu există suspiciuni cu privire la cauza morții.

 

În ciuda tristeții care a cuprins comunitatea, aceasta își exprimă solidaritatea și sprijinul pentru familia lui Sebastian, amintindu-și cu afecțiune de contribuția sa la viața locală.

 

CITEȘTE ȘI: 20 de jucători are România pentru Europeanul de handbal masculin

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with