Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Targuri de tara in saptamana 31 decembrie 2012 – ianuarie 2013

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

    În săptămâna 31 decembrie 2012 – 6 ianuarie 2013, în judeţ au loc târguri de ţară în localităţile: Carei, Hodod, Beltiug, Tarna Mare,  Supur, Turulung, Tăşnad, Botiz, Acâş şi Valea Vinului.

Am intrat în noul an, cu speranţe multiple. Criza economică se face simţită şi pe mai departe în micile ferme de supravieţuire de la sate. Proprietarii de animale se gândesc la rezerva de furaje pe care o au. Târgurile de ţară mai oferă posibilitatea de a vinde animale cu sau fără acte. De la Direcţia Administraţiei Publice Locale de pe lângă Consiliul Judeţean Satu Mare, am aflat că în săptămâna 31 decembrie – 6 ianuarie 2013, programul de desfăşurare a târgurilor şi pieţelor săptămânale este cel de mai jos.

Târguri de ţară: luni – Carei şi Hodod; marţi – Beltiug şi Tarna Mare; joi – Supur şi Turulung; vineri – Tăşnad; sâmbătă – Botiz, Acâş şi Valea Vinului.

Pieţe săptămânale: de luni până duminică inclusiv – la Satu Mare, Carei şi Tăşnad; de luni până sâmbătă -inclusiv la Negreşti-Oaş, marţi – Andrid şi Halmeu; miercuri – Pişcolt şi Tarna Mare; joi – Craidorolţ, Pir şi Supur; vineri – Halmeu, Medieşu Aurit, Poiana Codrului şi Tarna Mare; sâmbătă – Livada, Pir, Botiz şi Turţ.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns