Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Tariceanu: Membrii Cabinetului Ungureanu sunt “adevarati comunisti”

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Liderul deputatilor PNL, Calin Popescu Tariceanu, precizeaza intr-o postare pe blog ca, dupa modul in care este tratata proprietatea privata de catre membrii actualului Guvern, ii este foarte greu sa se gandeasca ca acestia pot fi caracterizati altfel decat ca niste “adevarati comunisti”.

Tariceanu critica planurile de a se plafona la 15% despagubirile pentru proprietarii deposedati abuziv de bunurile lor in timpul regimului totalitar comunist si faptul ca Guvernul PDL propune ca “despagubirile” sa fie esalonate pe 10-12 ani, relateaza Mediafax.

“Cum anul acesta se implinesc 23 de ani de la Revolutie, putem deduce ca liderilor PDL si Cabinetului nu li se pare deplasat ca oamenii sa astepte primirea unor despagubiri (chiar si ridicole) pana la 35 de ani de la Revolutie. Experienta ultimilor ani arata ca PDL este un partid fara ideologie politica, creat in mare masura prin coagularea unor traseisti politici in jurul puterii si numai cu scopul de a avea acces la resursele bugetului si la controlul agentilor economici de stat”, sustine Calin Popescu Tariceanu pe blog.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns