Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Tariceanu, posibil ministru de externe in Cabinetul Ponta

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Alcatuirea guvernului Ponta se dovedeste a fi o operatiune extrem de dificila, deoarece negocierile intre cele trei partide din USL au decurs destul de anevoios.

Dupa ce, initial, premierul desemnat Victor Ponta anuntase ca ia serios in calcul mentinerea celor doi ministri din independenti din guvernul Ungureanu, Catalin Predoiu si Leonard Orban, luni dupa-amiaza, surse din USL au declarat in exclusivitate pentru cotidianul.ro ca s-a decis renuntarea la mentinerea lui Predoiu si Orban la Justitie si Afaceri Europene.

Acum dupa ce s-a stabilit de catre cei doi lideri ai USL ca mentinerea fostilor ministri Predoiu si Orban nu mai e valabila, s-a decis ca portofoliul Afacerilor Externe sa revina la PNL (dupa ce initial fusese al atribuit PSD), iar conducerea Justitiei sa fie preluata de un membru al PSD. Astfel, Calin Popescu Tariceanu, fost premier liberal, a fost propus pentru postul de ministru al Afacerilor Externe. Pentru Ministerul Justitiei, PSD ia in calcul numele senatorilor Ioan Chelaru, Titus Corlatean si Dan Sova. Dintre cei trei, Titus Corlatean pare a avea cele mai multe sanse de a primi portofoliul de la Justitie.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns