Image 1
Image 2

HOROSCOP

Taurii se ocupă de treburile casnice

Ne aflăm în zodia Capricorn.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

BERBEC: Se anunță un weekend cu petreceri și veselie. Ai chef de aventuri, însă fii prudent deoarece cei dragi nu prea împărtășesc umorul tău. Iubirea și implicațiile unei relații apropiate te preocupa în mod special. Sunt momente bune pentru a te îndrăgosti și pentru a te gândi la urmași. Părinții Berbec se vor bucura de copii lor, chiar daca pot exista și mici conflicte trecătoare.

 

 

TAUR: Treburile casnice le poți face cu mare succes la sfârșitul acestei săptămâni. Totodată iți poți achiziționă obiecte decorative sau chiar te poți gândi la cumpărarea unei case noi sau a unui teren. Relațiile cu membrii familiei sunt tensionate, dar cu puțin efort și bunavoință vei putea depăși totul cu bine. Ești nostalgic după evenimente plăcute desfășurate alaturi de cei dragi.

 

 

GEMENI: Finalul acestei sapatamani iți poate oferi călătorii pe distante scurte la rude sau prieteni. Sunt momente bune pentru dialoguri interesante, schimb de informații utile, dar și subiectele amuzante pot fi prin preajma. Pentru alții vor apărea aspecte legate de instruirea personala. Fii atent la membrii familiei, pentru că în relațiile cu aceștia există controverse!

 

 

RAC: Zilele acestea te preocupa banii și situația bugetului tău. Este vorba despre câștigurile obținute din munca desfășurată la un serviciu. Se pare că iți vin bani, cadouri sau favoruri, așa încât ai toate motivele să te bucuri. Evita cheltuielile nefondate și pune bani deoparte. Energia vitala fluctuează mult, de aceea fii prudent și dozează-ți eforturile.

 

 

LEU: Ești în mare vervă la finalul acestei săptămâni. Beneficiezi de multa energie astrala, energie care ar fi bine să o canalizezi doar spre treburile tale. Sunt momente bune pentru a-ți trasa planuri noi de viață, pentru a-ți schimba conduita vizavi de tot ce te înconjoară, pentru a începe o dieta sau un program de exerciții fizice. Capitolul financiar este predispus la fluctuații.

 

 

FECIOARĂ: Pare că eșți învăluit într-o mantie misterioasă în acest weekend. Cu greu poți fi depistat în peisajul cotidian, iar ceilalți pot fi surprinși de tăcerea ta. Sunt momente favorabile pentru meditație, izolare și dialog interior. Sănătatea este vulnerabila pe întregul organism, de aceea fii prudent și odihnește-te. Remediile naturiste și aerul curat folosește-le din plin.

 

 

BALANȚĂ: Zilele acestea sunt favorabile întâlnirilor și dialogurilor cu prietenii. Bucura-te de prezenta celor dragi și asculta cu interes ceea ce ți se spune. Ai fi tentat să ripostezi la tot ce te înconjoară, însă cu puțin efort vei reuși să iți controlezi pornirile. Controlează-ți modul în care vorbești! Recomandabil este să eviți promisiunile și explicațiile legate de planurile tale de viitor.

 

 

SCORPION: Ochii și urechile lumii vor fi ațintite asupra ta la finalul acestei săptămâni. Ori participi la evenimente mondene, ori la întâlniri profesionale cu oameni importanți. Emotivitatea vă fi accentuată, de aceea fii atent la ce spui și evita discuțiile frivole. Un sef binevoitor ți-ar putea da responsabilități noi, însă cu puțin efort vei rezolva totul cu bine.

 

 

SĂGETĂTOR: Weekend-ul acesta ocupa-te de spiritualiate, filozofie și de îmbogățirea bagajului informațional. Studiul istoriei lumii te poate fascina și totodată iți poate deschide gustul pentru aventură. Relațiile cu tot ce tine de străinătate sunt de bun augur și ar trebui să profiți de asta. Daca ai de învățat sau de pregătit un examen, acum sunt momente bune de plănui o strategie de învățare.

 

 

CAPRICORN: Banii și bunurile obținute prin intermediul celorlalți sunt tema favorita a acestui weekend. Se pare că iți vor veni câștiguri serioase, dar fii prudent și cheltuiește totul cu măsură. Achita-ți taxele, facturile, datoriile de orice fel și menține o relație serioasa cu instituțiile financiare. Mentalul este bulversat și cu greu iți poți găsi cuvintele în dialogurile cu ceilalți.

 

 

VĂRSĂTOR: Relațiile parteneriale sunt temele principale ale acestui final de săptămână. Sunt posibile altercații cu partenerul de viață sau cu cei de afaceri. Traversezi o perioada în care beneficiezi de suport astral deosebit vizavi de tot ce tine de acest capitol, însă exista și aspecte care au fost neglijate și ar trebui puse la punct. Analizează pe îndelete colaborările în care ești implicat.

 

 

PEȘTI: Locul de munca este favoritul tău la sfârșitul acestei săptămâni. Muncești mult, cu drag și spor, iar relațiile colegiale sunt și ele la înălțime. Atenție că șefii pot strica armonia de la serviciu, însă ar fi bine să iți vezi de ale tale și să nu pui la suflet răbufnirile altora. Dozează-ți eforturile, pentru că organismul tău este obosit. Odihnește-te și lecturează cărți amuzante!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns