Image 1
Image 2

FOTBAL

Telenovela începutului de an: Radu Drăgușin

Capul de afiș al presei sportive naționale în acest început de an este cel referitor la viitorul lui Radu Drăgușin. 
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Așa cum se știe, fundașul națioalei României și cel al echipei italiene Genoa, este în centrul atenției presei sportive din România. Unde va juca românul? Care va fi salariul lui?  Câți ani de contract?  Șansele de a se impune într-o echipă te top ? Și multe altele.

 

Cel mai des, s-a pomenit de un transfer la Totthenham. Cică s-au purtat negocieri cu clubul din Premiere League și că englezi ar fi oferit 20 de miluioane de euro, ba 23 de milioane în contextul în care Genoa a fixat prețul de transfer la 30 de milioane. Apoi, pe fir, în cursă ar fi intrat Newcastle, Napoli și AC Milan. Ba chiar și Barcelona spun unele ziare.

 

Acum însă, mare supriză, echipa care este gata să pună banii pe masă este Bayern Munchen. Gruparea bavareză a făcut o ofertă de 24 de milioane de euro pentru un transfer, plus alte 6 milioane sub formă de bonusuri. Adică 30 de milioane de euro, exact suma dorită de Genoa. ”Grifonii ar fi acceptat propunerea, iar fundașul, la rândul său, i-ar fi spus ”DA” lui Bayern” scrie DigiSport.

 

Cum s-a ajuns chiar și la negocieri prinvind salariul lui Drăgușin, pare că acest transfer să se materializeze în câteva zile. Revenind la salariu, acesta ar fi de 3 milioane de euro pe an din cei 4 prevăzuți în contract. Apoi, în funcție de randament, salariul ar urca în fiecare an cu câte un million de euro.

 

Dar sunt și voci, una este a fostului international Marcel Răducanu, care a jucat ani buni în Bundesliga, care spun că acest transfer este prematur.

 

CITEȘTE ȘI: Românii încă mai fură mașini din străinătate

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns