Image 1
Image 2

RELAXARE ȘI DESTINDERE

Telescaun funcțional pentru turiștii care vor să se bucure de peisajul de la Luna Șes

Administratorii pârtiei din stațiunea Luna Șes au anunțat faptul că telescaunul va fi la dispoziția tuturor celor care doresc să se bucure de peisajele deosebite oferite de munții din Țara Oașului.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Fie pentru relaxare, fie pentru a se bucura de aerul curat și de priveliștea oferită de natură, toți cei care sunt interesați pot să o facă în funcție de condițiile meteorologice.

 

 

“Peisajele pitorești ale zonei Luna Șes sunt gata să vă fascineze și să vă ofere momente de relaxare și armonie cu natura. Sunt pur și simplu spectaculoase în această perioadă a anului. Vă invităm să vă delectați cu frumusețea naturii din confortul telescaunului nostru sau făcând o plimbare în natură pe traseele amenajate.

 

 

Pentru cei interesați de condițiile pârtiei, avem instalate două camere live pentru a urmări starea acesteia în timp real.

Și pentru că babele de martie ne pregătesc o surpriză cu o mini iarnă ce se anunță, aceasta nu poate fi decât o veste bună pentru iubitorii de zăpadă și peisaje de iarnă.

 

 

Indiferent de capriciile vremii, vă așteptăm cu drag să descoperiți și să vă bucurați de tot ce are mai frumos de oferit zona noastră.

Veniți să vă încărcați cu energie pozitivă în inima munților Oașului!

 

 

Nu ezitați să ne contactați pentru informații suplimentare sau să verificați pagina noastră pentru actualizări frecvente. Telefonul nostru este 0753173153″, a precizat administratorul Aurelian Anton.

 

 

Telescaunul va fi la dispoziția celor interesați în zilele de sâmbătă și duminică, precum și la sărbătorile legale. Trebuie menționat că telescaunul nu va fi funcțional în zilele cu ploi sau vreme capricioasă.

 

Citește și:

În curând pârtie pentru începători la Luna Șes, și spațiu amenajat pentru tubing

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns