Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

“The Atlas of Beauty”, albumul foto realizat de Mihaela Noroc, va fi publicat pe 26 septembrie

Una din fotografiile albumului
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Una din fotografiile albumului
Una din fotografiile albumului

“The Atlas of Beauty/ Albumul frumuseţii”, albumul foto realizat de Mihaela Noroc, în care apar 500 de portrete de femei din 50 de ţări, va fi lansat de editura Penguin pe 26 septembrie, însă deja poate fi precomandat de pe platforma Amazon.

“The Atlas of Beauty” este un proiect despre diversitatea planetei prin portrete de femei. “De 4 ani călătoresc în jurul lumii cu aparatuld e fotografiat. Îna ceastă călătorie am fotografiat frumuseţea naturală a femeii în mediul ei. Până acum am vizitat 50 de ţări”, declară artista în vârstă de 31 de ani Mihaela Noroc pe site-ul dedicat proiectului.

Astăzi, “The Atlas of Beauty” este unul dintre cele mai populare proiecte din lume. A adunat comunităţi puternice pe Facebook şi Instagram, în timp ce Tumblr a devenit al treilea blog viral în 2015. “Când am început acest proiect în 2013 nu mi-am imaginat că după trei ani voi vorbi în direct pentru CNN despre el, sau la emisiunea “Super Soul Sunday” a celebrei Oprah Winfrey.

Wall Street Journal, The Guardian, Huffington Post, Business Insider, Forbes, BBC, Spiegel, Corriere della Sera sunt doar câteva dintre publicaţiile care au făcut cunoscute fotografiile Mihaelei Noroc.

“Prin fotografiile mele am vrut să captez sentimentul de linişte şi căldură din ochii femeilor. Fiecare femeie este frumoasă în felul ei şi frumuseţea ne poate învăţa să fim mai toleranţi”, mai spus Mihaela Noroc. “Ar trebui să celebrăm diversitatea pentru că toţi facem parte din aceeaşi familie frumoasă”.

“The Atlas of Beauty” va avea 352 de pagini şi va putea fi pre-comandat de clienţii din România de pe bookdepository.com, la preţul de 21 de euro.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 21.06 Ne aflăm în zodia RAC