Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Tocăniţă din carne de porc

tocanita din carne de porc
tocanita din carne de porc
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
tocanita din carne de porc
tocanita din carne de porc

Alimentele şi cantităţile pentru 6 porţii: 600 grame, 500 grame ceapă, 40 ml bulion, 20 pastă de ardei, 100 gr. untură, 15 gr. usturoi, 20 gr. pătrunjel, piper (după gust), 2 linguriţe de sare.

Mod de pregătire: carnea se spală şi se taie cubuleţe de 3/3 cm. Se înăbuşă în grăsime, după care se adaugă ceapa tăiată solzişori împreună cu usturoiul tocat fin. După rumenirea cepii, se adaugă treptat 1/2 litri de apă caldă, bulionul, pasta de ardei, piperul şi sarea. Spre sfârşit se dă la cuptor 15 minute. De preferinţă a se servi caldă şi cu mămăliguţă.

Poftă bună!

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Piept de pui cu ceapă şi ciuperci

E duminica. M-am hotarat sa prepar o mancare care sa nu ma tina mult timp in bucatarie si am ales piept de pui cu ceapa si ciuperci, ceva rapid si delicios. Copiii mei care au gusturi pretentioase in legatura cu mancarea, au fost incantati de gustul acesteia.

ARHIVA CU REȚETE CULINARE POESIS

Pui prăjit la cuptor (imitație KFC )

Această rețetă de pui prăjit la cuptor este una la care lucrăm de mult timp să o perfecționăm. Prin multe încercări și erori, în sfârșit am venit cu formulă câștigătoare încă din 2018. Ca orice rețetă decentă de imitație KFC, această rețetă conține un amestec de 11 ierburi și mirodenii aromate. Totuși, în loc să între în friteuză, acest pui devine crocant chiar în cuptor. Această metodă vă lasă cu carnea fragedă și suculentă la interior și un exterior crocant delicios. În plus, ușurează atât gătitul, cât și curățarea!