Image 1
Image 2
Acasa

ULTIMĂ ORĂ

Trei tineri arestați preventiv după o operațiune FULGER a ofițerilor antidrog din Maramureș

Ofițerii Serviciului de Combaterea a Criminalității Organizate Maramureș sub coordonarea procurorului DIICOT Maramureș au reușit prinderea a trei traficanți de droguri de risc și mare risc. Cei trei au fost reținut pentru 24 de ore iar astăzi au fost prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, cerere acceptată de judecători.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Cine sunt inculpații

SABOU GH. PAUL BOGDAN IONUŢ – Inculpat
BÎRŞE I. NICOLAE IOAN – Inculpat
CIRŢIU IV. ANDREI CĂTĂLIN – Inculpat

Solutia pe scurt: Încheierea penală nr. 85/DL din 17.12.2023:În temeiul art. 226 Cod procedură penală şi a art. 223 alin. 2 Cod procedură penală, admite propunerea formulată de Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Maramureş în dosarul nr. 291-D/P/2023 şi, în consecinţă:

 

Dispune arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 17 decembrie 2023 şi până în data de 15 ianuarie 2024, inclusiv, a inculpaţilor:

 

– SABOU PAUL BOGDAN IONUȚ, … cercetat pentru comiterea infracţiunii de: – trafic de droguri de risc și de mare risc, prevăzută de art. 2 alin. 1 și 2 din Legea nr. 143/2000 cu aplicarea art. 35 alin.1 Cod penal.

 

– BÎRȘE NICOLAE IOAN, …, cercetat pentru comiterea infracţiunii de: – trafic de droguri de risc și de mare risc, prevăzută de art. 2 alin. 1 și 2 din Legea nr. 143/2000 cu aplicarea art. 35 alin.1 Cod penal.

 

– CIRȚIU ANDREI-CĂTĂLIN, …, cercetat pentru comiterea infracţiunii de: – trafic de droguri de risc și de mare risc, prevăzută de art. 2 alin. 1 și 2 din Legea nr. 143/2000 cu aplicarea art. 35 alin.1 Cod penal.

 

Respinge cererile de luare a măsurii arestului la domiciliu formulate de inculpaţi, prin apărători. Conform art. 275 alin. 3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în 48 de ore de la pronunţare.

 

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

Mascatii au inconjurat casa in care se afla talharul

PERCHEZIŢII LA SUCIU DE SUS

O minoră din 14 ani, violată, sechestrată şi drogată de trei tineri

La data de 9 ianuarie a.c., polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase și Serviciului de Investigații Criminale din Bistrița-Năsăud, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Bistrița-Năsăud, au efectuat 3 percheziții domiciliare, în județul Maramureș, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de viol, complicitate la viol, lipsire de liberate în mod ilegal, efectuarea fără drept de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.