Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Trupa Harag György își reia activitatea din 23 aprilie

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

După ieșirea municipiului Satu Mare din scenariul roșu, Trupa Harag György își reia activitatea în sala de spectacole începând de vineri, 23 aprilie 2021.

Astfel, trupa a programat pe acest sfârșit de săptămână două spectacole pentru adulți și trei spectacole destinate celor mici, acestea din urmă din repertoriul Teatrului de Păpuși Brighella.

Programul pregătit pentru această perioadă de către conducerea Trupei Harag György cuprinde următoarele spectacole: vineri, 23 aprilie, ora 18.00 – Croitorașul cel viteaz (Casa Meșteșugarilor, spectacolul Teatrului de Păpuși Brighella), sâmbătă, 24 aprilie, ora 11.00 – Ciróka (Casa Meșteșugarilor, spectacolul Teatrului de Păpuși Brighella), sâmbătă, 24 aprilie, ora 18.00 – Parfumerie (sala mare a Teatrului de Nord Satu Mare, spectacolul Trupei Harag György cu titrare în limba română), duminică, 25 aprilie, ora 11,00 – Așază-te masă! (Casa Meșteșugarilor, spectacolul Teatrului de Păpuși Brighella), duminică 25 aprilie, ora 18.00 – Parfumerie (sala mare a Teatrului de Nord Satu Mare, spectacolul Trupei Harag György cu titrare în limba română).

Bilete pentru spectacole se pot achiziționa la agenția teatrală de pe strada Horea, de luni până vineri între orele 10.00 și 17.00, respectiv sâmbătă între orele 10.00 și 13.00.

Biroul PR al Trupei Harag György recomandă spectatorilor să își achiziționeze cât mai repede biletele sau să își rezerve din timp locurile la numărul de telefon 0261-712.106 sau 0736-625.907, deoarece, în conformitate cu hotărârile în vigoare, numărul de locuri din sala de spectacole este redus la 30% din capacitatea sa totală.

Toate evenimentele se vor desfășura în conformitate cu prevederile impuse pentru respectarea măsurilor de protecție împotriva COVID-19.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns