Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

DECIZII IMPORTANTE

Tur doi la alegeri locale, în două comune din țară

Campania electorală pentru turul al doilea va începe după oficializarea rezultatelor primului tur
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

Biroul Electoral Central a decis, miercuri, organizarea unui nou tur de scrutin pentru funcţia de primar în data de 23 iunie pentru candidaţii aflaţi în situaţie de balotaj în Circumscripţia electorală nr. 31 comuna Cheţani, judeţul Mureş, respectiv Daniel- Marcel Bega, propus de Alianţa PMP-Forţa Dreptei, şi Emil-Florin Mocan, propus de Partidul Social Democrat.

 

De asemenea, în comuna Poșaga, județul Alba, Aurelia Popa, propusă de PSD și Ionel Bulgăr, propus de PNL au obținut același număr de voturi la alegerile din 9 iunie.

 

“Campania electorală pentru al doilea tur de scrutin începe de la data comunicării oficiale a rezultatelor din primul tur de scrutin, cu excepţia campaniei electorale efectuate prin serviciile publice de radiodifuziune şi de televiziune.

 

În termen de 24 de ore de la totalizarea voturilor la nivel naţional, serviciile publice de radiodifuziune şi de televiziune repartizează noi timpi de antenă”, se mai precizează în document.
În comuna Cheţani, pentru funcţia de primar s-a înregistrat o egalitate de 431 de voturi la 431, între actualul primar, Emil Florin Mocan (PSD), şi candidatul Alianţei PMP-Forţa Dreptei, Daniel Bega.

 

De asemenea, în comuna Poșaga, județul Alba, Aurelia Popa – PSD și Ionel Bulgăr – PNL au obținut același număr de voturi.

 

CITEȘTE ȘI: Biroul Electoral Central refuză Alianța Dreapta Unită

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns