Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Udrea: Scandalurile se tin lant in USL, Uniunea se dezintegreaza la Bucuresti

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Presedintele PDL Bucuresti, Elena Udrea, considera ca USL “se dezintegreaza si dispare la umbra marilor si ilustrilor sai conducatori” si ca scandalurile care “se tin lant” arata “de ce bucurestenii nu trebuie sa-si puna sperantele si increderea intr-o constructie politica de tip Frankenstein”.

In opinia Elenei Udrea, USL este “o constructie politica artificiala, conjuncturala”, creata cu un singur scop, acela al castigarii alegerilor. “Nu are absolut nicio legatura cu ce inseamna cetateanul si nevoile sale. De altfel, reprezentantii sai nici nu mimeaza vreo solutie, ci doar incearca, in fiecare seara, pe toate posturile de televiziune, sa ii convinga pe romani ca responsabilitatea politica e o greseala. E un mod superficial de-a face politica, la ciupeala, care nu imbunatateste deloc viata romanilor, ci incearca sa satisfaca doar pretentiile de putere ale PSD-istilor si PNL-istilor”, scrie Udrea pe blogul sau, citata de Mediafax.

 Potrivit Elenei Udrea, ceea ce s-a intamplat in Capitala cu “eliminarea” lui Andrei Chiliman de la conducerea PNL Bucuresti este “dovada cea mai clara a faptului ca, in acest moment, in interiorul USL se duce o batalie pe viata si pe moarte privind candidaturile pe care opozitia le va depune”.

“Se joaca la rupere, iar victime cad cei care nu intra in jocul celor trei decidenti: Crin Antonescu, Victor Ponta si Dan Voiculescu. De astazi, asa cum se prezinta lucrurile, PNL nu mai exista la Capitala”, sustine ea.

Elena Udrea mai scrie ca, “pana ieri, USL-ul poza intr-un monolit care se lupta cu «tirania» presedintelui”, Victor Ponta rupea scrisoarea de la Traian Basescu “in modul cel mai cabotin cu putinta”, iar “discutiile de la televiziunile prietene nu uitau sa aminteasca despre problemele din PDL”.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns